Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как така си ги моделираме? Искам жена ми да е идеална домакиня през деня (да се разбира робиня), нощем да е развратна до безсъзнание, да гледа децата безупречно, а в свободното време да поддържа идеална фигура и да не мрънка никога за нищо. Междувременно аз ще се наливам с бира и ще се заглеждам по чуждо. Но ще я моделирам това да не я дразни
Това са пълни глупости. Аз не съм голям разбирач на жените, ама ми се струва, че ако жена ми прави компромиси за мен, е РЕДно и аз да правя същото. Спирам с тая тема, щот нЕма да се разберем явно. Олег ще поживее, ще види и после да докладва![]()
Не ги слушай, глупости говорят от под кревата, щото проявяват характер и не щат да излезнат
ЖЕНАТА Е ТАКАВА КАКВАТО ИСКАШ ТИ, АКО ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ.
Определено мога да се нарека ветеран в тази сфера, врял, кипял, каквото се сетиш.
Мойта жена мила и ми готви, и ми чисти, и колата ми кара като съм мъртво пиян, и детето гледа, все за секс се моли, не ми остават сили друга да погледна. Ей сега ме събуди с чаша антимахмурлук и въпрос за колко да направи резервация за вечеря. Смятай.
А демото свърши отдаааавна.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Oleg (05-08-2013)
по тая тема ми се струва много важно какво е финансовото състояние на мъжа и на жената.Как така си ги моделираме? Искам жена ми да е идеална домакиня през деня (да се разбира робиня), нощем да е развратна до безсъзнание, да гледа децата безупречно, а в свободното време да поддържа идеална фигура и да не мрънка никога за нищо. Междувременно аз ще се наливам с бира и ще се заглеждам по чуждо. Но ще я моделирам това да не я дразни
Това са пълни глупости. Аз не съм голям разбирач на жените, ама ми се струва, че ако жена ми прави компромиси за мен, е РЕДно и аз да правя същото. Спирам с тая тема, щот нЕма да се разберем явно. Олег ще поживее, ще види и после да докладва
при ниска до средна класа всичките работи важат ама минем ли по нагоре който и от двамата да държи парите става по различно. доста.
драгата (05-08-2013)
И една мисъл за жените, която работи 100-во и безотказно.
КАРАЙ ЖЕНА СИ ДА КРЕЩИ НОЩЕМ, ЗА ДА НЕ МРЪНКА ДЕНЕМ.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
GGBG (05-08-2013)
Абс ти още не си оттрезнял бе бате....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Винаги ще има две гледни точки!Как така си ги моделираме? Искам жена ми да е идеална домакиня през деня (да се разбира робиня), нощем да е развратна до безсъзнание, да гледа децата безупречно, а в свободното време да поддържа идеална фигура и да не мрънка никога за нищо. Междувременно аз ще се наливам с бира и ще се заглеждам по чуждо. Но ще я моделирам това да не я дразни
Това са пълни глупости. Аз не съм голям разбирач на жените, ама ми се струва, че ако жена ми прави компромиси за мен, е РЕДно и аз да правя същото. Спирам с тая тема, щот нЕма да се разберем явно. Олег ще поживее, ще види и после да докладва
Но всичко това, което си написал , може да се постигне!!!
Въпроса е там, че трябва първо ти да си дорасъл до това ниво....
Не е само до желание, а и до възможности да издържиш на това, което си пожелал!
абе те верно са много ама на сЪрце ще ти бъде само една и ще си готов на всичко за нея - това имаме впредвид. А ако не си готов, значи не е тази, за която говорим![]()
Добра вечер !!!
Завърнах се и ще РЕЗОЛИРАМ
некои писания от днес, че попрехвърлих назаде
и е неква клоака създадена от ФИЦО и другите
МАЛОУМНИ ЖИУОТНИ!!!![]()
Oleg (05-08-2013)