у наше село....сливите не ги берат една по една.....брулят ги........
добро утро!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трейдинга ми беше тригъра да науча английският, сега ако заради някоя/и девойка/и взема науча и друг език....прекрасно![]()
Обаче понеже се оправям с английският, ми е безинтересно да уча друг език и трябва много голям стимул![]()
Вярно ли заради трейднига си научил цял език?Е научиш ли и испанския ако знаеш руски и ще може да се оправяш в цял свят.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вярно ами![]()
Филмите взех да ги тегля с английските субтитри и да си отделям непознатите думи и да ги уча после. От книгите и статиите които четох също. С книгите е доста лесно, защото повечето думи се повтарят и като четеш се запомнят![]()
NIQUE (02-08-2013)
Браво на теб! Това се казва амбиция и стимул!
Аз така понаучих заради комуникацията с един човек английския, но пък ми е доста трудно и проблема е там, че като не разбера нещо той ми обяснява с думи , които знам, за да мога да разбера и това явно не е в моя полза....
Защото ти я казва за момента и после я забравяш, защото не я използваш.
РЕДА, айди ва, айди ПРОЦЕДИРАЙ, че така не ми е комфортно без картинките
Айде понеделник да си ПРОЦЕДИРАЛ
----------
Понякога правя какво трябва да се направи
Друг път не го правя и си патя
Старая се да го правя обаче, за да не си патя![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (02-08-2013)