Е не беше трудно само от форума, трябва да е свързано с ник, аватар, реда-червен, едва ли се боядисва имайки предвид страстта му към бирите и прасетата, най-близкото риж.
Е не беше трудно само от форума, трябва да е свързано с ник, аватар, реда-червен, едва ли се боядисва имайки предвид страстта му към бирите и прасетата, най-близкото риж.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДА, да та питам тогаз вярно ли.
Четох че блондинките(натуралните) излъчвали 50% повече феромони от тъмнокосите, а рижите излъчвали 50% повече от блондинките. Та при тебе има ли такова нещо, привличаш ли силно жените ?
Доволно
Да живее едноминутката![]()
Oleg, не знам, ама скоро четох, че брюнетките са новите блондинки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е, може би защото разговора беше целенасочен и с лека подсказка, но аз верно се почувствах леко неудобно на срещатакакто и да е
да е жив и здрав човека
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
може ли да се включаБлондинките олицетворяват невинност/ангели, брюнетките - страст и сериозност/строгост, червенокосите - екзотичност.
Но не забравяйте, че и очите имат значение в комбинацията
----------
не бе, щото той очакваше, аз да съм се досетила от ника му, че е риж и да го позная
хорейшо не ми харесва, предпочитам Гибс, или Тузара![]()
Oleg (31-07-2013)
то туи е за друг форум........................................ ..........
ама ако иска да сподели...................... с картинка от неговите........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E