Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
и ти казва "ДЗЯК" като те види и леко отваря шлифера
тук има един ходи с шинел,бели платненки и чорапи ,а под шинела е гол
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не го разбрах, но май като укор го каза
Аз също считам, че РЕДА е много умен![]()
Иначе нямаше да е толкова навътре в техниката. Все повече се убеждавам, че много хора дори да четат, не стават за трейдинг![]()
Не е укор, просто молбапонеже не ти знам мнението, а пък ти обичаш да го даваш, а пък на мен не ми се спори точно сега
та затова, просто помолих
![]()
GGBG (31-07-2013)
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)