Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Защото си прещраквал инструментите. Ако ги гледаш без да ги сменяш, тогава объркване няматоя скрийнтамй като правиш грешки само каква му е ползата ? аз преди година и нещо се бях пробвал с 3 валути и така ме объркваха че все влизах в грешната, и все правех глупости.
Махнах 2те и като остана само 1 еднот такова спокойствие настана. всичко взе да изглежда далеч по ясно.
нали това съм аз. ама доста хора викат че така било по добре.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (26-07-2013)
Просто си не много умно ЖИУОТНО
пък и подходящо за издевателства!!!
Ми ко да правя кЪт ми е скучно!!!
Пък да се заиграваш с БАБА МЕЦА не си е работа!!!
Та с КУЧИК е лесно.
Вържи го и го спукаи от бой и след това пий една биичка!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това ти е проблема
Това със забравянето и при мен го има и го отстраних по това което казах на Станислав
Така гледа 3-4 инструмента без да се обърквам![]()
NIQUE (26-07-2013)
момичета и момчета, лека вечер и приятни почевни дни![]()
NIQUE (26-07-2013)
То АПИ щото тъпО КУЧИ !!!
.........................................
РЕДА, забелязвам че изпитваш някаква неприязън към КУЧИК...не го уважаваш така да се каже....подиграваш се на КУЧИК...РЕДА, имал ли си кофти случка с някое куче като малък, та споменаваш и за връзване и бой над горката животинка ?
----------
REDA, ни съ спотайвай, трябва да браниш ЖИУТНИТЕ СИ, не да ги малтретираш. Тука виж една МЕЦКА как са я вързале
На 2:50 е мецката![]()
kmv (26-07-2013)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Не е така МАЕСТРО Олег!!!
Просто от време на време ЖИУОТНИТЕ
требе да усещат ДЕБЕЛИЯ край, че да
има железна ДИСЦИПЛИНА!!!!!!
А КУЧИК е недисциплиниран,,,,,,,,)