Както бях казал наскоро. От значение е само моето мнение и мненията които съвпадат с моетоАз не мога да разбера какво искате от РЕДАСега вярно, че за точкуването може да се поспори малко ама дет са вика, то си е за бъзика...
Човека ви дава варианти какво може да стане, заедно със нива на които да се обръща внимание, за обрати или за търсене на позиция от там....Сега ако искате сутрин да ви казва дълго/късо от котировка +-2-3 пипса просто няма как да стане....пазара си е динамичен и след всяка 5 мин. свещ може да се промени тенденцията....
Аз викам направо му превеждайте парата в PAMM сметка ...по-лесно ще е за всички
Значи МАЕСТРОТО и БАБА МЕЦА са на едно мнение относно ПРОЦЕДИРАНЕТО и РЕДА може да е спокоен![]()
ХахахахаТакаааа, сега понеже явно и на по-знаещите не им е ясно за какво служи ПРОЦЕДИРАНЕТО, ще направя кратко обяснение.
ПРОЦЕДИРАНЕТО не ви казва влизайте тук, излизайте там.
ПРОЦЕДИРАНЕТО показва и насочва към определени нива. Това са по-важните такива зони. В тези зони обикновено се формират и последващите ценови модели които да бъдат изтъргувани по желания на търговеца.
Т.е. ако е спомената зоната 3040-3050, това не означава купи/продай. Означава да се погледне когато цената стигне до там дали формира някакъв сетъп, който да бъде отработен, защото в тези зони, получените сетъпи имат по-висока вероятност за успех.
Сега ясно ли е ?
Олег, явно не съм успял да предам иронията в поста. Това беше само закачка към Реда, но беше преди второто кафе и ....не ми се е получило. Аз знам за какво е процдирането и няколко пъти съм го обеснявал даже на други питащи.
Обещавам да не се чакачам повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм очаквала от Реда да дава сигнали, предложението ми беше в края на деня като се дават точките да се види тоя анализ как е преминал в трейд.
Че това са си две коренно различни неща.
Така е. Малко го преиначих, защото ми звучеше по-забавно.
Стига вече по темата, че нарушихме академичността!
Понеже ми се наложи да поизлезна сега ще резулирам!!!
Прав си МАЕСТРО Олег!!!
Както и по-горе споменах на Абсата
падането на азиатските индекси придадоха
известа тежест на Еврото, която дори
по-добрите данни от Германия не му
дадоха сили да се поскъпне. РЕДА не можа да
прецени сутринта кое ще е по-силния фактор
и затова ПРОЦЕДИРАНЕТО му е вероятно неуспешно!!!![]()
Oleg (25-07-2013)
И каква я свършиха на еврака. Треснаха яката подкрепа на 3165 и таргет вече легендарното.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
аз лично съм скромен....
1/ три литрово бурканче свинска мас;
2/ тенекенце мед....неповече от 15 кила;
3/може малко от на прасито врата....без кост...най много към 3 кила;
4/ необходимия респект и почитание за труда ми и този на животните;
5/ да казва добро утро на мен и животните;
6/също така да пожелава успех на мен и животните;
7/да не се заяжда напразно...
както казах не искам много....Ам, че нали ви е отдал честа да му пишете и помагате
![]()
REDA (25-07-2013)
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E