ОТЛИЧЕН ОТНОВО...................................... ....................................Добро утро,
дневна графика......
динамична подкрепа 1.3178
статична подкрепа 1.3080/вече е слаба/
динамична съпротива..............1.3268............ ............
статична съпротива 1,3365..................................
така като гледам курсо, а-а да изригне мощно........................................ .
като не гледам , само къси ми в главата......................
затова чакане и тактика.........пробие ли с повече от 15 пипа подкрепата 3178................. късо скачам
върне ли ТАМ ..............................дълго към ЛЕГЕНДАРНОТО..................
същото важи и за съпротивата 1.3268 .УСПЕХ!!
1.3177 ...............С ЕДИН ПИП ГРЕШКА............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (25-07-2013)
това по скоро е дневен анализ. процедиране може да е леко грешна дума.Имам възражение:
Всеки ден в процедирането се дават две възможни посоки: нагоре и надолу. Често се споменава и рейнджовица. Нивата обикновенно са в рамките на 80 пипа, което покрива доста голяма част от волата на дневните барове. Накрая за точка в плюс се смята достигането на споменато ниво. Само на мен ли ми звучи силно йезуитски??!!
Реда, ако процедирам по този начин, ще имам под 2% неуспешни процедирания. Приеми горното, като градивна критика и давай и стратегии за търговия по процедирането (както няколко пъти Novak предложи), за да видим всъщност процедирането ли ражда парички и или е просто от системата на тъговия.
Но виждам че Реда навсякъде пише посоката. Или долар ден (надолу) или евро ден(нагоре)... затова следва да си е процедиране.
И слага нива на съпротива и подкрепа, а това че съвпадат с дневните барове показва че нивата са правилни.
В другата тема той си пише горе долу кога влиза.
А аз да ти кажа че от анализатор до трейдър има голяма разлика и едното няма общо с другото. Иначе защо щяха тея балъци да работят в Бенча, Делтата или пък даже Блумбърг и CNBC, ако можеха да търгуват.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (25-07-2013)
Аз не мога да разбера какво искате от РЕДАСега вярно, че за точкуването може да се поспори малко ама дет са вика, то си е за бъзика...
Човека ви дава варианти какво може да стане, заедно със нива на които да се обръща внимание, за обрати или за търсене на позиция от там....Сега ако искате сутрин да ви казва дълго/късо от котировка +-2-3 пипса просто няма как да стане....пазара си е динамичен и след всяка 5 мин. свещ може да се промени тенденцията....
Аз викам направо му превеждайте парата в PAMM сметка ...по-лесно ще е за всички![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
кво е това сетъп и зона , и вероятност не съм сигурен какво означаваТакаааа, сега понеже явно и на по-знаещите не им е ясно за какво служи ПРОЦЕДИРАНЕТО, ще направя кратко обяснение.
ПРОЦЕДИРАНЕТО не ви казва влизайте тук, излизайте там.
ПРОЦЕДИРАНЕТО показва и насочва към определени нива. Това са по-важните такива зони. В тези зони обикновено се формират и последващите ценови модели които да бъдат изтъргувани по желания на търговеца.
Т.е. ако е спомената зоната 3040-3050, това не означава купи/продай. Означава да се погледне когато цената стигне до там дали формира някакъв сетъп, който да бъде отработен, защото в тези зони, получените сетъпи имат по-висока вероятност за успех.
Сега ясно ли е ?а нива ? това като на паркинга ли е ? абе на български не можете ли да говорите АААААААААААААААА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то там е лесно, те ти обясняват що нещо било станало вчера. то и аз мога да ти обясня след свършен факт що било станало(поне 100 причини ще ти дам).. ама не ми се работи. трябав да ставаш рано сутрин, да ходиш на работа. пфууууууу
аз лично съм скромен....
1/ три литрово бурканче свинска мас;
2/ тенекенце мед....неповече от 15 кила;
3/може малко от на прасито врата....без кост...най много към 3 кила;
4/ необходимия респект и почитание за труда ми и този на колегите;
5/ да казва добро утро на мен и колегите;
6/също така да пожелава успех на мен и колегите;
7/да не се заяжда напразно...
както казах не искам много....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ще имаш хубави колежки
Ще ги клатиш в почивките
Ще ти дават пари и за цял ден мотане и бездействие.....А бе не е злеХем нищо не правиш освен да се забавляваш, хем и ти плащат
![]()