Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.youtube.com/watch?v=NHRikyJC4Gc
Абе кога ще му писне на народеца и ще намята бесилките по дърветата и наред.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Днес ПРОЦЕДИРАНЕТО е много просто и картинката е много чиста. Има цената да стигне до 1.3263, а след това и до ЛЕГЕНДАРНОТО. Днес РЕДА е настроен бичо-бичо
КУЧИК отново липсва, но е разбираемо, че напоследък зачести с ходенето в нищен бар "колики-инсомниак", и затова числата му ги вписвам преди той да ги е обявил
A сега и детайлен поглед върху развитието през деня:Добрю ютрю
Индексите:
Японските са леуко нагоре.
ДАУ е надоле и гледа нагоре.
ДАКС е на текущи и е в РЕЙДЖОВИЦА!!
Днеска отново продължаваме позната игра.
Дали ще е като последните дни зависи от PMI-то
на французи и германци след малко.
РЕДА напоследък е забелязал, че европейците
го намалят еврото, а американците го дигат.
Днеска ще видим как ще е след малко!!!
Днеска РЕДА счита, че курсо ще иде най-маллко
до 1,3263, но требе да се има предвид, че
тука вече 1,3333333333333333333333333333333
ЛЕГЕНДАРНОТО привлича го и е възможна изненада
с ускорение нагоре неква.
Желязната съпротива е в зоната 1,3233-1,3241,
а надоле СВИРЕПАТА подкрепа е в зоната 1,3193-1,3204.
Това е.
Успешен ден на ХОРАТА!!!
п>п>БАБА МЕЦА вече е почнала да разбира
същността на ЛЕГЕНДАРНОТО 1,3333333333333333333333333333
Както се вижда, съпротивите си дадоха необходима сила за контрол на цената и последната направи доста добри завои по формираните от същата нива![]()
Много са ми интересни тези дето коментират протеститеhttp://www.youtube.com/watch?v=NHRikyJC4Gc
Абе кога ще му писне на народеца и ще намята бесилките по дърветата и наред.Провокатори имало, щели да се дискредитират протестите .....
АЛОООООООООООООООООООО 40 ДНИ ДА СЕ МОЛИШ НА ТОЗИ„ КОЙТО СИ НАЗНАЧИЛ ДА СИ ОТИДЕ И ТОЙ ДА НЕ ТЕ ЕБАВА......... МИ ЗНАЧИ С ШУТОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНИ
Дано се появят повече "провокатори" и да предприемат по-сериозни мерки
----------
Аве не се е сетил някой да ангажира една група английски хулигани за протестите и ше се оправи бързо работата![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
A дано, ма надали
Вчера бях на главната и чувам някакви звуци и си мисля, явно концерт правят. Като наближих и гледам, то протест било oт има няма 40-50 човека
Тея от ЕС и те, кво нареждат само, вместо да си впрегнат военните и да изритат тукашните комунисти, ами чакат сам да се оправя бг народа![]()
Ми не става тваA дано, ма надали
Вчера бях на главната и чувам някакви звуци и си мисля, явно концерт правят. Като наближих и гледам, то протест било oт има няма 40-50 човека
Тея от ЕС и те, кво нареждат само, вместо да си впрегнат военните и да изритат тукашните комунисти, ами чакат сам да се оправя бг народаТо трябва двама гамена с моторче да фърлят по 1 молотовка по централата на БСП
и без това там няма охрана, а ефекта ще е същият
Днеска ги слушам готованците, щяло да настане хаос ако сме останели без правителство
Белгия горката пропадна и бе пред заличаване...едвам кретат сега
![]()
Те са се сетили, но явно наште ултраси си пазят кожичките, та даже и малкия племеник получи оферта, ако си заведе дружките паркуристи и могат да прескачат през камионетките на жандарчерията в оградената зона срещу двойно заплащане.