Реда, да те питам как определяш накъде гледат индексите надолу или нагоре.
Реда, да те питам как определяш накъде гледат индексите надолу или нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма закъде да чакам, трябва се ходи на плаж и да се пие биричка. Почивка съм, но минавам сутрин и вечер да ви нагледам темата.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (23-07-2013)
Извинявам се, че се намесвам непоканен, но в това изречение няма грам логика. Ако не беше влязла на време (и как го прецени това, гледаш в бъдещето ли?), стопът къде щеше да е? Или целта е, да се изфукаш, че си продала горе, което също е относително понятие само по себе си?
Донт те заяждам, просто ми е интересно как определяш така категорично относителни понятия като горе, долу, време и тн...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя кога е продала в случая няма значение. За теста пуснах веднага като писа тук във форума.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добрю ютрю
Индексите:
Японските са много нагоре и гледат нагоре.
ДАУ е на текущи и гледа неутрално.
ДАКС е леуко отгоре и гледа за надоле!!!
След като вчера курсо превзе посочените в ПРОЦЕДИРАНЕТО
съпротиви днеска РЕДА счита, че движението ще продължи.
Цел минимална за днес е зоната 1,3225-1,3230.
Съпротивата за таз цел е в зоната 1,3210-1,3220.
МАЕСТРО Олег требе да прецени дали да е кръсти ЖЕЛЯЗНА!!!
По-нагоре съпротива има на нивото 1,3240 и 1,3275, но
втората е вече мижава, че тука дейстава силно
1,333333333333333333333333333333 ЛЕГЕНДАРНОТО!!!)
СВИРЕПАТА подкрепа за еврото е в зоната 1,3170-1,3180.
То всичко ясно е, но за късно удължилите едно здраво
РАЗКЕКЕРЧВАНЕ до 1,3118 си е направо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Последното като намигване към ПРАСИТО!!!
Това е.
Успешен ден на ХОРАТА!
КУЧИК отсъства явно така да се каже, и нивата му ги давам временно аз![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
REDA (23-07-2013)
MAESTRO Oleg чадо,
като го няма мързеливото лаещо ЖИУОТНО
си пиши на графиката твоито име като примерно:
Екстремум на МАЕСТРОТО!!!![]()
Oleg (23-07-2013)
Човека има орлов поглед ,вижда нещата отдалеч...........................................
![]()
REDA (23-07-2013)
Направо му завидях, моя окомер никакъв го няма, то рисунки, то чуденки.
драгата (23-07-2013)