bombe, скрил си тавана на цената бреа свали я малко, да може да мине, че ще се бие у касата на вратата
![]()
bombe, скрил си тавана на цената бреа свали я малко, да може да мине, че ще се бие у касата на вратата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До 18-и август съм почивка. Поглеждам графика отвреме на време, колкото да не забравя кво беше това, но нито чета, нито смятам фундамент. Подозирам, че след месец ще сме на тези нива +/- 1 фигура.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (16-07-2013)
Абса чакай да те питам нещо ся!!!!
Значи на каква причина се дължи факта,
че въпреки, че петроля скочи от 92-93 долара на барел
на 105-106 долара пък по бензиностанциите по
територията бензиня не е поскъпнал?????
П>П>Бях задал въпрос по-горе що 5,5 млрд лефа
лапачка от Доверие като се има предвид, че активите
и за 20-на години са само 1,8 лефа????![]()
Последна редакция от REDA : 16-07-2013 на 11:26
драгата (16-07-2013)
аз искам да задам един въпрос към процедиращите....
всеки ден гледаме постването на кякави числа за евентуално движение на цената, тва мого хубаво особено за неопитните би било полезно да си отбелязват по графиката екстремумите които споделят колегите в началото на деня и да следят през деня как се движи цената до тях около тях, когато ги подминава и тн...
Олег прави от скоро и нагледно това, което е още по хубаво особено за мен, защото за мен нещата тярбва да са изобразени, щот инак няма да знам защо аджеба някой от процедурчиците смятат, че цената би отишла до там...
от тук идва и следният въпрос за мен...
хубаво всеки ден се обявяват числата за деня, ама на края на деня не се разбира или ако се разбира е доста рядко, кой кво е успял да свърши през деня и самото познаване на това, че цената би достигнала до определено ниво, не означава направена сделка с профит или стоп...а дори и познаването на дадено ниво, не означава, че не сме дали стоп...и какво като е достигнала цената до обявеното ниво ако не сме могли да фанем некой друг пип и сметката не е набъбнала с некоя друга стинка....
не се заяждам!!!....посещавам темата редовно и я следя изкъсо, на всички мненията тук са ми интересни, а някой и много забавни и се смея искрено...
но какво търсите около тези нива....двойни дъна/върхове, клинове, бар формации........не може да се разбере...или поне ако не е нужно да се разбира, защото всеки споделя колкото пожелае, поне да каже дали е имал позиции и колко пипоня е фанал
поне това за резултата би било добре да знаеме до колко реален е той
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (16-07-2013)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата (16-07-2013)