Фицката и Абсата нещо тънкажи правят ......................... ммммммммммммм ................... в петък едно хортуваха, сега друго .........и все не им стига
кльомбе, и аз туй гледам - никакви подкрепи май не действат - ни статични, ни динамични![]()
Фицката и Абсата нещо тънкажи правят ......................... ммммммммммммм ................... в петък едно хортуваха, сега друго .........и все не им стига
кльомбе, и аз туй гледам - никакви подкрепи май не действат - ни статични, ни динамични![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука протоколчика да вземе да се произнесе
баси... туй евро веч нема ли да кляка че ми писна всеки ден да го дебна с какви намерения е
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
рано е.....................................
още ще мъчи.......................................... ..............
но накрая ще има даун............форевър................
и ще се наиграе у тинята...................................... .![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
КинО (24-06-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
mariq (24-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Happy68 (24-06-2013)
ШЕФА нищичко не казва дали е доволен от животните си кат процедират и като дават медицински съвети
хи-хи маетап ШЕФЕ
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Абсаааааа ДАКС до кога ше падаСтрува ми се че дойде време за сериозни дълги
не днес де
![]()
Фицка, не се навирай в дълъг ДАКС за нищо на света. Предстои втора серия на 2008-а година. Цел нивата оттогава + тогавашните цифри по 1.07 за всяка минала година. 5189 +/- 5% идва по модел.
----------
Разбира се, това е лично мнение...............................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добра вечер![]()
Ето и резултата
REDA води със 157:26 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------
===========================================
И Кльомбето не пропусна да добави още
към резултата в своя полза
10:0 !!!!!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (25-06-2013)