Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе нестабилен. Преял е с МЕД сигурно и му е станало тежко на стомаха![]()
Трябва да се впрегне да работи, за да не мисли за глупости![]()
Една седмица не е процедирал. Какво като е лято, тука хора и животни разчитат да им каже сигнали![]()
Oleg чадо, ДОКТОРЕ
РЕДА не е от ХОРАТА дето
ще вземе да заблуждава четящити темата!!!!
РЕДА деиствително е много зле.
Не може да седне пред монитора, че болката
в кръстЪ е по-силна от зъбобол и то много!!!
Сега РЕДА се е паркирал в легнало положение
под монитора с едната ръка е подпрял клавиатурата
в креслото, а с другата ти пише.
Положението се подобрява леуко, но РЕДА е
далеч от нормалното си функционано състояние,
че да може да е полезен на ХОРА и ЖИУОТНИ.
Поне вече може да ходи с лекота и шока причинен
от свръхболката ония ден почва да отминава.
РЕДА е почти сигурен ,че от следващия четвъртък
ще е в първокласна форма!!!
ДАЙ БОЖЕ!!!!
Айде ПРОЦЕДИРАЙТЕ успешно и къртете от
пазара стотици пипове дневно!!!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДА
има ли ефект................?ДАНО!!!!!!!!!!!!!!! !1
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Понеже дълбокоуважавания от мен др.РЕД официално вече е със статут ,,жиуотно",а тази тема има нужда от малко хакадемизъм,следва да му определим и вида.И тъй като др.РЕД се маже с конски мазила,аз предлагам да е кон.Кон си нямаме и смятам,че ще е хубаво да имаме един,ако се налага бързо да търчим нанякъде си.![]()
Фибо....мибо....грънци
ЗАПонеже дълбокоуважавания от мен др.РЕД официално вече е със статут ,,жиуотно",а тази тема има нужда от малко хакадемизъм,следва да му определим и вида.И тъй като др.РЕД се маже с конски мазила,аз предлагам да е кон.Кон си нямаме и смятам,че ще е хубаво да имаме един,ако се налага бързо да търчим нанякъде си.
С 2 гласа ЗА и 0 против, с наличието на кворим е решено. РЕД-а може сам да си определи породата.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Мммммммммммммм, чакай да погледнаа...Понеже дълбокоуважавания от мен др.РЕД официално вече е със статут ,,жиуотно",а тази тема има нужда от малко хакадемизъм,следва да му определим и вида.И тъй като др.РЕД се маже с конски мазила,аз предлагам да е кон.Кон си нямаме и смятам,че ще е хубаво да имаме един,ако се налага бързо да търчим нанякъде си.
Ми не си прилича![]()
Обаче тук са го снимали как процедира