фицката (19-06-2013)
Вече на никой не вервам- Джей иска медец за детето уж, а то не може мед до 1 годинка, Шефа го хванали да събира мед в особено големи размери у чуждо село, а фамилията Ладен вписали в ОПР-то, че купували медта от БГ циганиЕ как да спазвам после академичния тон.
А за детето може ако преди това бурканчето се постави за няколко минутки във вряла вода
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bombe (19-06-2013)
Що стана бре Танасе ?????????????????????????
.................................................. ....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Бачоооооооооо ти изкара ли стинки ва![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Поръчвам си аз медец от Бачо, карат ми е една тенекия, плащам, качвам, викам я да го пробвам тоз медец, отварям, то течно и бистро, пробвам, то ракия. Сбъркал бачо тенекето, дал ми от неприкосновенните запаси за разтривки. Вика връщай да сменяме, ама нъц, не сменям, ще си я сипвам в чая и ще се правя, че е сладко
Ха наздраве на спечелилите, аз съм станал страшна мърда с тоя медец.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
късо бре момци,Обама днес нале й го рекна на Меркелката,че не могат да се справят,да овладеят кризата
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви