REDA,
риболовния сезон вече е открит
и нищо не може да ти попречи да хвърлиш въдицата
--------------------------------------------------------------------------
REDA,
риболовния сезон вече е открит
и нищо не може да ти попречи да хвърлиш въдицата
--------------------------------------------------------------------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Удари ми стопа на късото ДЖ за 3 пипа и изтървах движениетоуфффффф Направо го сцепиха
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ШЕФЕ и ти ли си болен на тема риболов?
из фризера все ми се подмятат разни захранки за риба
мразя да ходя по язовири
едно време ме мъкнеше, ама вече съм дала отбой,туй язовир,футбор и ... не са за меен
----------
въй ти и на 40 пипса като казваш направо го сцепиха съвсем ми обърка понятията
та погледнах,нищо интересно,някой е решил да обере малко стопове без никаква причина
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ииииииииииииииииии и не се обаждаш
браво
ама и аз вече ще бия тъпана ако улуча някоя оферта на тънки цени
знам ли някой мож да се интересува
ПС...Манджата е готова,изпечена,не е загоряла
пиле в пръстен гювеч
обаче... уискито свърши
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И мойто - един Чивас го кътках от преди НГ - тряа да помниш - ма ейтака данса развали го гътнахме миналата седмица.... мммммм даже май преди 2-3 беше
Ма иначе да се Фмирише викам не е оферта![]()
ау ууууууууууууууууу и си мълчиш, даже и едно ЛС не драсна да напомниш
браво бре....
огледай се за нова бутилка
две..вече станаха
ПРАСЬО със СТРАШНА сила приближаваш 4 000 БЛАГОДАРНОСТИ.
РЕДА публично ще ти връчва МЕДАЛ![]()
Бачо наместо да се мъчиш, агитирай всички във форумът да ми благодарятВлизат по 250-300 Чиляка на ден, драскам 2-3 поста и съм ги напраил 4000
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)