То пазара искаше, но всичките 5 минутни свещи
веднага с дълги опашки отгоре ставаха.
Само да го знам кой е тоя !!!![]()
Последна редакция от REDA : 05-06-2013 на 14:55
Happy68 (05-06-2013)
е вече прекаляват пък с късите.... дебна за дълги преди 17:00..........................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Най ми е притеснително, че Дизела
ми е в посоката, а в посоката ли ми е
ВИНАГИ явам ДЪРВОТО 1!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (05-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пуснах дълги от 1,3068 и ако не ми вземе стопа на 1,3058, ще ги държа и след новините........................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
REDA (05-06-2013)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Никой не се сеща да обяви резултата,
за това аз отново ще го направя.
REDA ВОДИ СЪС 152:25 !!!
И днес допълнително давам една заслужена точка на
~@~ за йената , утре пак да има стимул да дава прогнози![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (05-06-2013)