БАБО МЕЦО все още не сме,
но прескочи ли 1,2961-1.2964
дет се вика 1,3005 йе го къде е
и от там нагоре е КЛАНЕ за
всички МЕЦАНИ !!!![]()
БАБО МЕЦО все още не сме,
но прескочи ли 1,2961-1.2964
дет се вика 1,3005 йе го къде е
и от там нагоре е КЛАНЕ за
всички МЕЦАНИ !!!![]()
Последна редакция от REDA : 22-05-2013 на 07:32
babaMETZA (22-05-2013)
имам таквиз графични жокери.................че нема начин да не резне..........
а и техният икономически министър също изказа опасения............... за евтината иена............. че не му е по мярка.............
а човеко е харабия и нема ни лъже.................току така..............................
освен ако си е играл нунчакото и го е лефнало по кратуната..........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Takam,,,,,,,,,,,,,,,,
Днеска голяма активност от рано имаме.
Явно има подсъзнателна тревожност у
ЖИУОТНИТЕ за това кво ще кажат ХОРАТА!!!
То има още ЖИУОТНИ(КУЧИК и ПРАСЬО) дето
могат да бъдат полезни, но са несериозни !!!
Сега чакаме АБСа да се появи рано и да разкаже
фундамента и дано не се успи!!!
Хепи може да помогне с тълкуване на последните
4-5-6 свещи на дневна и на други графики по нейна
преценка!!!
РЕДА казва, че онова на СЕДМИЧНА не е Г>Р !!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добро утросвещите на дневна показват корекция, за мен. Което означава, че на 4ч или 1ч ще трябва някакъв обръщащ модел/свещ, за да почнем пак да слизаме и да пробваме нивото около 1,28. На 4ч такова още няма, а на 1ч 2В-то дава края по-скоро на вчерашното покачване, а не на цялото от миналата седмица. На кратко - за мен още не е време за къси с цел ново дъно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю![]()
Индексите:
Японските са много нагоре и гледат надоле,
ДАКСа е на текущи, а ДАУ е леуко отдоле.
Седим си и си мислим.,,,,,,
Днеска е още по-трудно да се направи ПРОЦЕДИРАНЕ!
Които не знай кво прай да си седи на ръцете !!!!!!!!!!!
За днес два варианта.
Първия е тест на зоната 1,2961-1.2964 и при
успех тест на 1,3005 за потвърждаване на бичи тренд.
При неуспех на 1,2961-1.2964 отиваме на корекция на 1,2868.
Втория вариант е направо корекция на 1,2868 и там
каквото сабя покаже !!!
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
Абса да се явява да докладва,
че ония Курода след малко ще ни
брутално РАЗКЕКЕРЧИ !!!![]()
Абсата нали каза, че чакал 600 пипа корекция при йената ..........................
Каза той, но това беше вчера,
а това е прекалено много време !!!![]()
Добро утро и от мене, влизам да ви видя още от леглото, че пак се успах. Да са живи и здрави новите памперси на малкия, явно нещо го е стягало, че все в 5 и 30 ставаше, сменихме и спи до 8 и половина и аз с него.
Промяна в очакванията нямам от вчера. Били сме 2938 с малко и имаме минимална цел на корекцията изпълнена.
Днеска ще има много говорене. Ако Курода каже, на прав път сме, но още не сме изпълнили целите, всичко срещу йена ще избухне бързи пипове, после много бързо ще ги върне на кендъли тип релса на 4 часа. Ако каже, че вече има резултат и трябва да анализират си слизаме директ за 97.
Швейцарците всеки ден купуват евра, вече са на 1,2528, днеска мисля да пасуват и при натиск на долу да видим как ще реагират, а и какво ще кажат в 13:00 на обяд бг време.
Най-важен БББ и довечера протокола от ФОМС, има ли разногласия за спиране на ликвидността, а аз очаквам да има яко, долара тръгва срещу всичко, а еврото ще мъчи най0накрая котировки под 1.27.
Засега толкоз, като ида след малко в офиса повече
----------
http://www.boj.or.jp/en/announcement...3/k130522a.pdf
Печатането продължава, налива се яко в етф-и на реал естейт компании, с цел инфлация на жилищата.
Общо взето нищо ново, икономиката се вдигала, но още трябва.
Сега започва надлъгването кога ще правим върха, но няма да е от вида, който очаквам, а връх слизане, нов тест на върха, слизане. Така и ще се настроя за късо в долар/йена, ще пиша тука, като завлизам.
Това ще се отрази кофти на дакс-а ми, ще изчакам днеска другите стейтмънти и ще го мисля.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса, те могат без проблем да го бутат до над 140 при евро>йена,,,,,,,,![]()