Нещо не мога да се наспивам добре като
ЗЛЕупотребя много бирички и на другия ден
ми е твърде сънено.
То и днеска почва да ми става сънено де.
Май почваме с размърдването !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някак си се демотивирах миналата седмица след като си затворих дългите йени и цялото това висене и напрежение месец сега се връща с обратен знак, грам не ми се влиза в големи и смислени позиции.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Е нали търсеше да намалиш еуфорията ???
Тя от самосебеси се удуши !!!
----------
Absfresh чадо,
курсо почти бодна тази вече тъй
ПРОСЛОВУТА тренд линия и
РЕДА избега от късите, обаче
му се струва, че има работа надоле!!!
Или казваш сега ще отскочи някъде
към горната тренд линия дето
стои над 1,2950 ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо съм се объркал, гледам утрешния календар, а го мисля, че е четвъртък. Утре ще е деня. Имаме поредица изказвания и продажбите на жилища в САЩ, а там има наченки на балон и сега е важна цифрата.
Сутринта между 7 и 30 и 10 бг време Курода ще се изкаже, доволен ли е вече от постигнатите цели и има ли наченки за 2% инфлация.
После пък в 13 часа бг време шефчето на Швейцарската банка ще ни каже, ще спрат ли да купуват евра и ли си продължават.
В 17:00 бг време БББ ще сложи точка, доволен/недоволен от ситуацията и в зависимост от продажбите на домове, (той вече си знае цифрите) дали не е време да мислят за намаляване на ликвидността, че сега хем криза, хем скъпи къщи.
Вечерта в 21:00 бг ако видим 3-ма против наливане и 1-2 въздържали се и еврото ще се срути брутално.
----------
ами мисля си, че сме за 2950.Е нали търсеше да намалиш еуфорията ???
Тя от самосебеси се удуши !!!
----------
Absfresh чадо,
курсо почти бодна тази вече тъй
ПРОСЛОВУТА тренд линия и
РЕДА избега от късите, обаче
му се струва, че има работа надоле!!!
Или казваш сега ще отскочи някъде
към горната тренд линия дето
стои над 1,2950 ???
.............................................
Последна редакция от Absfresh : 21-05-2013 на 11:04
Как сте агънца???
Абе като ги гледам тез новини - шефа на Швейцарската банка в 01,00ч БГ, 23,00 швейцарско ще се изказва. Добре де, няма ли по-нормално за тях време за тез работи? Как му се стои до толкоз късно? И кой го слуша, освен евентуално американците, ама и те тогава вече са приключили![]()
13:00 бг, нещо не ми е хванала тройката. 1 часа на обяд бг време.Абе като ги гледам тез новини - шефа на Швейцарската банка в 01,00ч БГ, 23,00 швейцарско ще се изказва. Добре де, няма ли по-нормално за тях време за тез работи? Как му се стои до толкоз късно? И кой го слуша, освен евентуално американците, ама и те тогава вече са приключили
.............................
Как сте агънца???
Гледахте ли цирка в парламента?
Много на зле отива държавицата ни.............................................. .....................
Сега като се развихрят комунетата, първата им работа ще е да махнат плоския данък.
Как сте агънца???
REDA (21-05-2013)
Не сме гледали, че горе-доле знем!!!
Пък работите са утекли, че набор 1996
са под 10 000 българчета и скоро излизат
от средношколието, а и следващите набори
не са много повече. Чекай да прочета дали
нещо неочаквано е станало!!!
Очаквам таз зима да е фалита.
Може с помоща на орехчето да ми приварят прогнозата!!!![]()
цяла трагедия си е ................... тоз Сидеров, мамка муако бяха гласували от атака, нямаше да се получи този фарс
неговите поддръжници дали ще му го простят това? то си е съвсем ясно какво прави той![]()