2838 2871 2923 екстремуми за деня излязоха 2786 2956
спорен да е деня ви!!!
----------
смятам за крайно скандална реакцията ти....нередно е да злобееш че са отличили с награда усилията на твой колега!!!!![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса днеска що го няма????
малко фундамент да каже,,,,,,,,,,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса днеска чудовищно успиване. Чак сега се класирах в офиса.
По ред на номерата. Вчерашния мега срив на злато и сребро се оказва планирана спекулативна атака подкрепена с 4 прекъсвания на официалните борси. Такива стопаджийски спадове се ползват за натоварване на позиции в ниското. Оттук чакам само покачвания без повече дъна, като разбира се много по-силно сребро, отколкото злато.
Стискам дълго сребро от 23.20, 22, 21 и за 3 пункта не съм успял да влезна на 20. Долните ще ги защитавам със стопове на 0. Целя много нагоре, над 29.
ДАКС, ДАУ както и вчера писах, петък вечер се опитаха да ударят стоповете на умно скъсилите, но пропуснаха, че умно скъсилите са без стопове. За мене има една посока и тя е само надолу. Зареден съм с търпение.
Стискам къс ДАКС на 70 тина точки текуща загуба. Няма да бързам с добавки или със затваряния.
Евро/долар, нищо ново, както вчера писах, с пробива на 2850-59 зоната отварят пространство за пробив на 2935 с малко отгоре, а може и с много, но горе ще си проличи.
Нямам позиции.
Отново се търси евро срещу швейцарец, дано скоро спрат, че всяка европейска сесия оказват натиск на еврото нагоре с тези покупки.
----------
Тази седмица се очертава адски тъпа, има някаква развръзка четвъртък, но ми се струва, че пазарите пак се намериха и ще циклим на еврото в убийствен хаотичен рейндж.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absfresh, как така "мегаСРИВ на злато и сребро" ???? аз ли нещо не съм наясно с посоките по графиката?
Ми тооо ............ бира-мръвка-бира-мръвка и т.н. по ред .........................води до пропускане на процедиране в час
![]()
Среброто го удариха с 10% понеделник през ноща. ..................................
Как сте агънца???
На Абса биРАта не му пречи,
а на РЕДА взе да му пречи
Абса чадо,
гърчил ли си се на тия???
http://www.youtube.com/watch?v=_3EVz...layer_embedded
Не да ти кажа, аз съм си хард рокаджия от време оно, та до днес. ........На Абса биРАта не му пречи,
Абса чадо,
http://www.youtube.com/watch?v=_3EVz...layer_embedded
То кръвта вода не става![]()
Как сте агънца???
REDA (21-05-2013)
С този дневен кендъл при среброто и аз не очаквам ново дъно при него. Но при златото каточели остана малко незавършено - нито е тест на дъно, нито двойно дъно. Може би при златото ще има някакъв тест на дъното, докато при среброто ще върви по-леко, в нещо като рейндж, докато се изравнят в някаква степен, за да започне покачването.
----------
Реде, по туй време Абсата още не е знаел за Ко става аджеба въпрос в тоз животНа Абса биРАта не му пречи,
Абса чадо,
http://www.youtube.com/watch?v=_3EVz...layer_embeddedАма аз имам много добри спомени оттогаз
И между другото, да ти кажа, че не бирата ти пречи, ами ЕГН-то
Па на Абсата то още му е приятелче
![]()