достачъно беше да споменеш космическото животно.........Absfresh чадо,
всички са против нас!!!!
Швейцарци, АВСТРАРАЛИЕЦО, ЗЛОТО, Петроля, Йените
КОСМИЧЕСКОТО ЖИУОТНО, че даже и ПРАСИТО
Дали ще издържим????
Имаме само една подкрепа:
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Нищо нищо,,,,,,
Само на една линиика се държите
засега и това е споменатата от мен
дето седи на 1,2845 и чака да бъде пробита!!!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
----------
Absfresh чадо,
долар>йена пак тръгна надоле
от горе-доле същото място.
От отслабването през евро>долара
ли идва или има нещо друго????
Въобще как го сметна, че там требе
да ти е лим ита???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По принцип сметката ми беше 102.80, няма нищо техническо, по индекса и дцк-тата го сметнах в съотношение. После хванах да ровя за някаква техническа цифра там и намерих едно равенство между вълни в удължената 5-а.Нищо нищо,,,,,,
Само на една линиика се държите
засега и това е споменатата от мен
дето седи на 1,2845 и чака да бъде пробита!!!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
----------
Absfresh чадо,
долар>йена пак тръгна надоле
от горе-доле същото място.
От отслабването през евро>долара
ли идва или има нещо друго????
Въобще как го сметна, че там требе
да ти е лим ита???
Лошото е, че имаше корекция, но не тръгват нещата, даже напротив ДАКС ме подмина, то аз съм за бой, макар да ми идва 15:31 натам време за къса, реших сутринта да се правя на тарикат. Не е проблемна позицията грам, но ме е яд, че не си спазих времевия анализ.
----------
Сега от 1.2920 дали не е РЕДно да слезем 105 точки надолу в еврото? Как мислите?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (16-05-2013)
РЕДно е обаче не знам чисто времево дали сега ще е !!!
Следейки индексите да помогнеш а,,,,,,,,,,,????
П>П>Засега ДАКСа с повечко точки пропадна от ДАУ,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За 15:30.01 секунда ми обещаха началото на спада на индексите, пък да видим, засега леко потеглиха.
Как сте агънца???
Абса като цяло данните са много лоши за долара!!!
Сега ДАУ корегира обаче,,,,,,,,
Аз друго си мислих преди малко.
С тез ДЕФЛАЦИИ по Европа, САЩ, Япония
да не се подготвят за безкрайно печатане(3-5години поне)
както и кривене на валутните курсове(войни)???????
USD Building Permits 1.02M 0.94M 0.90M
Е това е важната цифра, другото сега е под знака на намалените държавни разходи. А и да не забравяме, че миналата седмица изавадиха рекордни приходи 16% над планираното, събрано от данъци. Това им дава време и няма да има следващите 3 месеца разправии за вдигане на тавана на държавния дълг.
Според мен САЩ излизат от кризата с разстеж и дефлация поне в началото, което е някакво супер чудо, за сметка на производителите на природни ресурси от цял свят.
Как сте агънца???
Евтината газ им дава конкурентно предимство.
То и бензина като цяло си е по-евтин.
То разрешителните са доста повече ,
но се нулират с Началното стройтелство 0.853 млн. 0.970 млн. 1.021 млн. R (1.036 млн.)
Собствена газ, скоро и собствена нафта, няма нужда да пълнят на арабите и нигерийците гушите.
Тормози ме усещането, че чудовищно съм надобрял напоследък, което разбира се, е измамно, защото няма причина за това и май е време да смъквам обемите и да чакам лошия период
От друга страна, точно почва тренда на еврото, страшна дилема![]()
Как сте агънца???
Дали почна тренда????
Доле е опрял в една трендлиния
дръпната от дъното от 04.04.2013 г.
Горе съм дръпнал една линия опряла
във върховете от 8 и 9 пак тоя месец.
В получения триъгълник горе нейде
требе да промуши КАКА 200 и да мине
веднага след това над трендлинията !!!
Няма много път до там. Скоро ще стане ясно !!!!!
Йената де тука?????