Долар/йена можеш да ги прибираш, сега ще се засуети според мене и ще чака утре началото на американската сесия за сел.
Има силна пут опция на 101.2, та там ще или яка битка или ще го прегазим за секунди.
Долар/йена можеш да ги прибираш, сега ще се засуети според мене и ще чака утре началото на американската сесия за сел.
Има силна пут опция на 101.2, та там ще или яка битка или ще го прегазим за секунди.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изродиииииии, захапаха по-големи стопове на Никей и йените. Сега ще вземат да не ме изчакат и да подкарат и останалите индекси. НЕ е честно. А така не ми се влиза в позиция днеска повече.
Как сте агънца???
споко бе, човек, няма да е оттук суркането, ще имаш нова възможност
----------
ха-ха, ами слагай им по един нулев стоп и ги направи инвестиционниАбса нали казва 600 пипа
----------
Реде, тез вливания/японци и разни други магии, където ги прави Абса шЪ ни провалят късите евразнам, че не си в позиция, ама нали се бяхме насочили надолу, чак и планетите ни подкрепяха
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Шефче и аз тъй ги мисля нещата, че няма да е днеска срива, но нали знаеш от 1 седмица го смятам до къде, кога и как и сега сме в граничната зона и хем ми се иска да го хвана на връх за да има мегдан за добавки, хем да не го изпусна. Но съм решил днеска да не влизам в позиция повече, та само чета и умувам.
Как сте агънца???
Хайде давай долара и аз като Абса да се провикна, че ми трябват още едни 30 пипсчета да си затворя канадците.
А вливанията са си всяка седмица 3 пъти седмично, основно вторник. Та не е нещо ново. Въпроса е кога ще ги намалят, защото ми идват индикации от няколко места вече, че около 15-и юни ще обявят първи намерения за намаляване или спиране.
Как сте агънца???
НА Абса значи требе да сме му в посоката !!!ха-ха, ами слагай им по един нулев стоп и ги направи инвестиционниАбса нали казва 600 пипа
----------
Реде, тез вливания/японци и разни други магии, където ги прави Абса шЪ ни провалят късите евразнам, че не си в позиция, ама нали се бяхме насочили надолу, чак и планетите ни подкрепяха
А на късите йени отдавна съм със стоп на +1!!!
и на мен много ми се ще да бръкна в кацата с медеца при тез йени....ма все като се протегна все през пръстите ме бий.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Благодаря за подсказаните позиции днес. И поздравления. С тази йена беше все едно си чел утрешния вестник. Шапка ти свалям)