Понеже БАБА МЕЦА не щя за вчера
да обяви резултата, пък изпаднахме до
там ПРАСИ да ни обявява вече, реших
да си пресъдя точки в моя полза за
вчера и за днеска.
РЕДА вече води с 137 : 25 !!!)
![]()
Понеже БАБА МЕЦА не щя за вчера
да обяви резултата, пък изпаднахме до
там ПРАСИ да ни обявява вече, реших
да си пресъдя точки в моя полза за
вчера и за днеска.
РЕДА вече води с 137 : 25 !!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оставаш недооценен бре БачоАко зависеше от мен, щях да ти дам авансово точките до края на годината....че по 2 даже
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (15-05-2013)
Absfresh,.................................................. ..........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (15-05-2013)
Absfresh РУЛИРА !!!
Влезнах късо от 102,73 върхЪ
обаче понеже не обичам да го
правя по чужд Ъкъл с малко плезнах.
Днеска ще е деня на големия ЯД !!!)
![]()
Absfresh (15-05-2013)
Тя ако няма по 10% от бвп извънредни държавни харчове, няма да излезе, ама айде. Целите надолу са тест 1.2660, после зависи. Засилва се, добре ги дава флаг, пробив, 20 точки, това ми е любимото състояние на пазара. Аз понеже се превъзбудих от прибраните йени, мисля днеска почивка, но ще дебна за къси индекси, този път ще са в корелация с къси долар, евро/йена.
Най-чистите и големи движения си мисля няма да са в еврото.
АБСЕ, май-май бая си струваше ходенето до офиса- мен ме затвори на 77 и си тръгна в посоката гадината
Ма нищо де - пипове има тряа само да ги вземем![]()
Последна редакция от КинО : 15-05-2013 на 15:07
Да, този път голям плюс излезе това малко по-раничко затваряне.
То се срутило 40 точки да бях скъсил да го .........
Нищо, няма се ядосваме за пропуснат профит. Утре има вливане на кеш в САЩ, мисля да мъчат ДАУ на отваряне и после и него да го подкарат в яката корекция.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Това вливане на КЕШ да не докара евро>долар до 1,30 днеска ?????
REDA (15-05-2013)
Хъх ,,,,,,,,,,,,,,,
Имам къси евро>йени и къси долар>йени
на 50 пипа профит са, а профит няма.
Ся кво да ги правая ??????)
![]()