REDA (10-05-2013)
Според РЕДА понеже е петък и ще говори ББ
хич не се знай кво ще стане.
Инък със сигурност пробива щеше да продължи.
То пак може де,,,,,,,,,,,,,
----------
Такам,,,,,,,,,,,,,,,
ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"РЕДА разгледа подробно часовата графика
за последните три месеца и установи, че
след всеки пробив до около текущите нива
е следвала консолидация и поемане на ГОРЕ.
ВРЕМЕ Е ТОЗИ МОДЕЛ ДА СЕ ПРЕКЪРШИ!!!!!!!"
ПРЕКЪРШИ СЕ НАЛИ ВИ КАЗАХ!!!!!!!!!
РЕДА вече води с ПРЕКЪРШВАЩОТО 135 : 24 !!!
Понеже днеска хвърлих извънредно много труд,
а почти не ми благодарихте сега очаквам много
БЛАГОДАРНОСТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако върне обратно нагоре...че си взема благодарностите обратно.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Имам много дълги долар/йена и сега на 101.76 се чудя дали да хеджирам за уикенда. Ако продължи нагоре после, махам всичко, ако понеделник сме на по-ниски нива махам късото и продължавам по тренда. Направо мира не ми дават тия йени, не мога да си тръгна .
----------
То пък проби пак нагоре та спрях да се чудя. Селл стоп, който е хедж на дългата на 101.76, сел лимит на 102.20, пак е хедже и това е. Ако не се е задействала ни едната, довечера в 10 ще хеджвам ръчно и така.
Айде вече лека от мене
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Язе написах лимит на 1,2936.
Бе само късъм и хвърлям.
Много се дразня като не хвана
падащ пазар. Щото качващ
ми е още по-трудно !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю
БАБО МЕЦО на теб разчитаме днеска !!!
----------
Добрю ютрю![]()
Индексите:
Японските са нагоре, ДАКСа е на текущи,
но гледа надоле, а ДАУ е надолу.
Седим си и си мислим.,,,,,,
Обстановката не е толкоз БОЙНА!!!!!!
Понеже календара е доста празен
РЕДА счита, че днес са най-важни
икономическите днани от Китай в 8:30 часа.
Даже почти e убеден, че повечето от
тук чeтящите трейдъри ще пропуснат
евентуалното движение, че ще мръхтят още !!!!
Понежение там ще ограничи апетита за
риск и падане на еврото.
Надоле най-важната котировка е 1,29333.
Преминаването там ще даде възножност
за движение към зоната 1,28777-1,29011
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ДубрутрЯ избиратели,
Понеделник до обяд , захапване на пазарЯ и съответно скука....След обяд ще се тестват :
Надоле :
1,2953
1,2933
Нагоре :
1,3009
1,3015
Проблема е ,че нямам идея дали първо долуто или горето ще се пробва, ама около тез зони ще има контри и реконтриЦелта на една евентуална корекцийка според мен би била 1,3083/95 и/или 1,3102
Вчера гледам през джама и ето какво виждам :
РЕДА явно се мъчеше да изтрезнее след 11 бюрички.
Успех на Ж.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Аз го виждам ей така. А да видим кой е по-инат!!
[IMG]http://charts.mql5.com/1/534/eurusd-m30-ib**-inc-2.png[/IMG]
1,2940 никой ли не го вижда като ниво ? При мен го има от над 6 месеца и винаги оказва съпротива/подкрепа ?
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....