КУЧИК води си ги на няква табличка,както и преди съм казвал РЕД туй са бакалски сметки с OHLC на предния ден....нямат общо с техническите съпрот/резистънс...даже ми се ще да ги систематизирам по някакъв начин....ма ми трябва критерий за успех/неуспех на тези котировки в рамките на деня....да дадеш съвет как да стане...по някакъв начин да им видим успеваемостта....
диаграма и кой знае какво!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не ме разбра бре....тва най лесното....обективен критерий ми требе....примерно от 5 котировки сутринта....как да определим в края на деня имаме ли успех или не....примерно при 3 или повече от тези 5 котировки да имаме нещо като борба/тест....разбираш ли ме....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Едва лиБачо толко сложно не мои да мисли
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (10-05-2013)
Освен таз подкрепа дето казва ПРАСИТО
има няколко около 1,30 и РЕДА счита,
че пробием ли поне първата от взимането
на стоповете ще има яко ускорение надоле
под 1,2982 !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И ти ли Бруте ????
Идваш тука и само глупости ръсиш обикновенно.
А като дойдете ЖИУОТНИТЕ надвечерно
време направо такова нетърпипо
КИКЕРЧЕНЕ е, че нямам думи.
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Гледате ли ДАКС-а как го отпраха. Отиграват на 100% сваляне на олп-то или поне налагане на такса на банковите депозити в ЕЦБ
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ПРАСЬО не дразни ХОРАТА ся !!!!!
..................................................