Давай де!!!!
Кво си се стиснал като Алф КОТАК !!!![]()
Давай де!!!!
Кво си се стиснал като Алф КОТАК !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
2969 3073 3136 ......екстремумите за деня ги дава......... 2906 3240...
================================================== =======
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Преди много месеци, още не го бях открил този форум и си губех времето във форексфорума на Желев та тогава Абе каза. 2% инфлация, Никей 14500-15000 , долар/йена 103-104. Горе долу отиваме на 2 от 3 остана долар/йена днеска да покаже мускули.
Само да я затворя да не урочасвам, ще ти снимам да видиш каква позция имам в долар/йена като обем и нива. Общо взето месец година храни.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
както и преди съм казвал РЕД туй са бакалски сметки с OHLC на предния ден....нямат общо с техническите съпрот/резистънс...даже ми се ще да ги систематизирам по някакъв начин....ма ми трябва критерий за успех/неуспех на тези котировки в рамките на деня....да дадеш съвет как да стане...по някакъв начин да им видим успеваемостта....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
JaY_Z (10-05-2013)
Бе мани бегай.Преди много месеци, още не го бях открил този форум и си губех времето във форексфорума на Желев та тогава Абе каза. 2% инфлация, Никей 14500-15000 , долар/йена 103-104. Горе долу отиваме на 2 от 3 остана долар/йена днеска да покаже мускули.
Само да я затворя да не урочасвам, ще ти снимам да видиш каква позция имам в долар/йена като обем и нива. Общо взето месец година храни.
Търсих и хванах късо до максималния
минимум около 119,13-119,15 и си казвам
тука повече къси няма да има и на другия
ден един сгрешен календар с изказването
на Курода с 30 минути и КУРсо избега по
едно време и РЕДА лапа мухите.![]()
Мара Бачося...ко виждам аз... имаме силна подкрепа на @2982, която би трябвало да се опитаме да пробием. Ако това стане следващата е на @2853. Въпросът е дали ще има директно движение или ще минем за тест на @3063-3076 зоната
Толкова е мойто процедиргане
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (10-05-2013)
Фицка, какво имаш на 2982, мойта много силна подкрепа е на 29888 в момента и си мисля да я тестваме до час.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?