Absfresh чадо,
оказа се отново прав, че еврото
ще пада, а ДАКСа ще се вдига !!!!
Поздравления !!!![]()
Absfresh чадо,
оказа се отново прав, че еврото
ще пада, а ДАКСа ще се вдига !!!!
Поздравления !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерси
На голи поздравления не кълва, точки искам, зелени точки.
Майтапа на страна. Внимавай с късите в 15:58. Може и да се опитат да качат рязко. 1.3002 е силен стоп. Аз там съм пласирал екзит на всичко.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (23-04-2013)
Аз съм оставил стоп на +1 и очаквам богата ЖЪТВА !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има вариянт САЩ да извадят много лоши данни. Цялото слизане сега от нмското ппи да е Х и сега с пробив на 1.3002 да изцели за 1.3124 още днеска.
Аз си стискам къси от 1.2995, стоп на 1.3002. Това от следобеда, сутрешното късо писах кога го затворих.
Просто имай едно наум.
Рейнджа понякога е абсолютно нелогичен.
Как сте агънца???
Иска ми се и се надявам на слизане на 1,2972
и да видя къде 5 минутната свещ дали ще
отвори под или над 1,2972 и според зависи цъкам края
или чакам още некой и друг пип !!!!)
----------
Затворих.
Хич не съм доволен.
Доле на 1,2972 държах с пръста
и се поколебах и сега ме е яд.![]()
КинО (23-04-2013)
Имайте предвид, че сега ако потегли нагоре, ще е много бързо и рязко, защото идва последна част на корекцията и ще гони импулсен вид.
Как сте агънца???
ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"Та надоле трудността е 1,3015 последваща силна
подкрепа е 1,3002, а по-доле има желязна зона
дето е трудна, а именно 1,2977-1,2984."
Таз последната зона излезна много железна
и правеща ПРОЦЕДИРАНЕТО успешно !!!!
РЕДА води вече само с 129 : 22 !!!![]()
азе изревах че ще избухне.......................точно моментдва предида резне..................Иска ми се и се надявам на слизане на 1,2972
и да видя къде 5 минутната свещ дали ще
отвори под или над 1,2972 и според зависи цъкам края
или чакам още некой и друг пип !!!!)
----------
Затворих.
Хич не съм доволен.
Доле на 1,2972 държах с пръста
и се поколебах и сега ме е яд.
в отговорна твои пост........................ ма дале си прочел........................???
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (23-04-2013)
РЕДЕ, РЕДно е на Абса неска 3 точки да му се сложат - ку си има точкосъбирачка някъде - даде на цялото движение движението -
нагоре---надоле --- нагореЕвала Абса
![]()
Той Абса каза, че събирал някакви ЗЕЛЕНИ
точки и си ги пишел някъде си!!!
Даже спомена, че днеска доста повече от ТРИ
бил писал в тоя тефтер !!!!![]()
КинО (23-04-2013)