Здравейте!!!
Днес йената очаквам да ни мъчи в рейндж
Евро йена да е в границите 124,40-125,20 а при долар йена 95,80-96,50.......
п.п. Времето е чудесно не стойте пред компа деня ще бъде скучен и рейнджов.
Здравейте!!!
Днес йената очаквам да ни мъчи в рейндж
Евро йена да е в границите 124,40-125,20 а при долар йена 95,80-96,50.......
п.п. Времето е чудесно не стойте пред компа деня ще бъде скучен и рейнджов.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (11-03-2013)
Здравейте, чак сега се излюпих. Днес като гледам нещо няма сила ,след нервите в петък днес реиндж...... Под 1,3028 ми се явява съпротивата за момента от 22 МА на Н4 и от доста време влачи само на долу.Подкрепа интересна не виждам ,дъното от петък примерно ???.....Някъде към 1,2875-85 от 264МА ,ама знае ли човек .Мътна работа....![]()
Алчността е Втория смъртен грях след Лакомията!!!!!!
alf (11-03-2013)
Коопер-аторе каква е логиката на тези МА, които ползваш - няк'ва специална стратегия ли е, каква конфигурация от тях ползвашЗдравейте, чак сега се излюпих. Днес като гледам нещо няма сила ,след нервите в петък днес реиндж...... Под 1,3028 ми се явява съпротивата за момента от 22 МА на Н4 и от доста време влачи само на долу.Подкрепа интересна не виждам ,дъното от петък примерно ???.....Някъде към 1,2875-85 от 264МА ,ама знае ли човек .Мътна работа....
И на кой фрейм. Благодаря![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ползвам МА на 22,132,264 периода за всички фреймове по дифолт на предварително настроен шаблон с индикатори.Общо взето съм доволен,но подчертавам че не ги ползвам за скалпинг./Това е в случай че не се ебаваш с въпроса !!!!/
Последна редакция от cooper1969 : 11-03-2013 на 14:33
Алчността е Втория смъртен грях след Лакомията!!!!!!
Искам само да ВИ попитам.Тая тема не се ли казва РЕДА.Щото всеки който минал оттук и цъкнал 30 цента.Загубих и смисъла.
Крайно време е да играе сапа у гърба.РЕДА поеми си задълженията де, разгони малко навалицата тука.![]()
В никакъв случай не се ебавам - просто досега такива цифри не съм срещал, та ми стана интересно.
Успехи всъщност Добре Дошъл
cooper1969 (11-03-2013)
ПОЛИТИКАТА на РЕДА е да се канят максимално
много ХОРА да си казват прогнозите за пазара,
че така може да изкристализира и вероятността
тез прогнози да се доближават до истината за
предстоящото движение на курсо.
Незнайно защо обаче прогнози дават предимно
ЖИУОТНИ, което занижава нивото, но РЕДА
няма възможност да избира,,,,,,,
Днеска РЕДА се справи задоволително в ПРОЦЕДИРАНЕТО.
РЕДА вече води с 108:14 !!!![]()
КинО (11-03-2013), cooper1969 (11-03-2013), alf (11-03-2013)
ТОВА са мои гости помагачи
отнасяите се с уважение към смелоста им и трудът им..................................
то и аз съм гостенин ама се чувсвам като у дома............................
.................................................. .................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (11-03-2013)
ААААААА така съм съгласен.Дано помагачите да донесат ползи за общото благо, може и за частното.Само успех желая в такъв случай на всички пишещи......
alf (11-03-2013)
добро утро
на 1ч проби важен индикатор при 3025
което означава че в следващите 3-4 часа няма да има покачване
приемаики горното допускам че ще има нова атака на котировките под 1.3000
и ако вземе 1.2976 можем да очакваме вчерашният вариант при които допуснах 1.2925
нагоре след12ч мераците за навлизане в зоната на 1.3060--90.............ще страват неудържими
така че късите до 12ч и после можем полеко да обръщаме погледа нагоре...............за тест на 1.3060, пробив и тест на 3090
което рабира се можеда остане за утре ,ако слезнем днес до 12ч при 1.2925
успех!!!http://www.youtube.com/watch?v=Id9iif6PK0w
Последна редакция от alf : 12-03-2013 на 06:51
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E