Дубрутря Пижовци и Пенди,
Въпреки съвета на дохтура да намали малко темпото, баба МЕЦА отново е на линия и от време на време ще са включва с някой опит за процеране, ей тъй между професионалните процедирания на АЛФ и РЕДА,за да става майтап. /Споко, не съм Б.Б./Моя съвет е да играете обратно на мойте псевдо процедирания и вероятността да изкарате някоя стинка е доста добра
Казвам това, понеже гледам има нови лица във форума, а дали са нови лица или стари вълци бонусари преоблечени в нови овчи кожи не знам. Просто за информация да знаете, че съм от пишман трейдърите , че да не ми са връзвате много
Такаааам, язе си мислим че обратОт е близо вече, ако не сме обърнали още в петъка... Понеже все още не съм научил правилата за изчертаване на подкрепи и съпротиви ще ви люсна една дневна графика с малко зони - komardji`s style дет са вика.
От горното разбирате , че според баба ви МЕЦА сме на една доста сериозна зона на подкрепа на еврака и почвам с едното око да са оглеждам за дълги, но гледайки КАКА 200 и едно доджи от 22.11.2012г. си мисля, че те заедно с една тренд линия, ще са последната „зона на подкрепа“ за еврото, а то горкото е пред разпадане и има нужда да се подкрепи
Накратко :
Вариант 1 : Тръгваме на север днес или утре, ако не сме тръгнали вече/гледайки в петък към края на сесията как някой яко е пазарил евраци/, със първа спирка 1,3160, където ще пиим по една ракиня с по една салата и ще решим – нагоре ли, надоле ли ?
Вариант 2: Тест на критичното 1,28997 +-30 пипа и кака 200SМА и от там нагоре докъдето му издържат силите на евракиса, щото паритета до нова година го зове.
За днес, не очаквам кой знае какво движение/понеделник /, затова си включвам на M1 и ке се боря за 20-30 пипа от няколко сделки.
Колеги, дайте някакви подкрепи и съпротиви по-малките графики, че още ни моим влезе в час с пазарЯ/не че някога сме били в час де/
УСПЕХ НА ЖИВОТНИТЕ !!!