Добрю ютрю
АлфРЕД ти си !!!!
...............................
![]()
Добрю ютрю
АлфРЕД ти си !!!!
...............................
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA,
ДНЕС 50%/50%
НЯМАМ посока фаворит след като вчера изпълни и двете предвидени в процедирането със съответните прагове
3588 и 3470 ...............
все пак котировката 1.3515 на седмична е силна подкрепа ............и смятам че да я напуснем по този безцеремонен начин вчера е малко пресилено.............
инък надоле щафетата започва с 1.3327................... и 200пипа чакат за епизод 2.......................УСПЕХ
пп ще пробвам след малко къси с плитък стоп но на е/й.........
там по големи движенията днес .................и смятам с това да приключа........
Последна редакция от alf : 08-02-2013 на 08:04
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добрю ютрю отново
Днеска ПРЕШЪЛЕЦА е крайно неубедителен !!!
Всичко сам требе да върша
Индексите:
Японските доста са падали, а ДАУ и ДАКС са
се възстановявали леуко от снощните поражения.
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,,,,
ВЕЛИКИЯ КОРМЧИЯ днес счита, че най-важните данни
за деня са данните след малко за търговски баланс
на Германия. При леуко положителни данни над очакванията
би се заформила една РЕЙДЖОВИЦА в диапазона 1,34444-1,33733
като отдоле ЛЕГЕНДАРНОТО 1,333333333333333 привлича го.
При неубедителни данни ще има РАЗКЕКЕРЧВАНЕ на ДАКСа и
на евро>долара, че последното крепи се на уж на локомотива,,,,,
Надоле посочвам важните нива 1,33733, следва ЛЕГЕНДАРНОТО
1,333333333333333333333333333333333333333333333333 333333
По-надоле требе да се види дали 1,3318 ще удържи.
Като цяло целта ще е 1,3270 !!!!!
Това е,,,,,,,,,,,,,,,,
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро. Снощи, докато съм се прибирал от работа, моите любими ябълки са направили поредица от шишове нагоре за 8 минутки преди да затвори американската борса, след като цял ден бе в доста тесен рейндж. На седмична виждам, поне аз де, добре оформено двойно дъно и сигнал за дълги. Днес очаквам след отварянето на янките, да има корекция надолу, но с колко не знам, после ново покачване. Не съм още толкова навътре( тва фибо ми е тъмна Индия). По принцип в петък не търгувам, та днес ще съм само наблюдател
Приятен и успешен ден на всички![]()
това е ключовото днес от мен .........РЕДА................................
нямам нищо убедително наистина , разколебан съм...............едни 800пипа
в е / иена, мира ми не дават ... затова ще ги търся днес там![]()
Последна редакция от alf : 08-02-2013 на 09:20
alf (08-02-2013)
Здравей, metalen.Добро утро. Снощи, докато съм се прибирал от работа, моите любими ябълки са направили поредица от шишове нагоре за 8 минутки преди да затвори американската борса, след като цял ден бе в доста тесен рейндж. На седмична виждам, поне аз де, добре оформено двойно дъно и сигнал за дълги. Днес очаквам след отварянето на янките, да има корекция надолу, но с колко не знам, после ново покачване. Не съм още толкова навътре( тва фибо ми е тъмна Индия). По принцип в петък не търгувам, та днес ще съм само наблюдател
Приятен и успешен ден на всички
И успех днес!
Бих те посъветвала да се вслушаш в ПРОЦЕДИРАНЕТО на РЕДА.
Към писаното от него аз бих добавила, че е абсурдно да търсим КОРЕКЦИЯ НАДОЛУ, тъй като мощното движение е в тази посока. Не може да се говори за корекция в посока на текущия тренд. Няма как да стане.
Надолу-нагоре - това си е рейндж. Не знам дали ще качи чак до 3440, след като цяла нощ не е качило, но може би ще има още малко рейндж в някакви граници. Във всеки случай, освен че съм със стопче на късите на 50% от пропадането, аз търся да отигравам само късите на рейнджа. За потенциални дълги - макар и в рейнджа, дори и не помислям. Защото хич не се знае колко са надеждни. Пътят е надолу, все още.
И още - точно в четвъртък и петък стават големите движения. Ден за търговия по-скоро не е понеделникът, ако трябва да определяме кога да търгуваме и кога - не . Но има ли движения, винаги е време за търговия. Поне според мен.![]()
Последна редакция от ivaceda : 08-02-2013 на 09:47
Ъъъ, сори, но аз говорех за американските ябълки, демек APPLEЗдравей, metalen.
И успех днес!
Бих те посъветвала да се вслушаш в ПРОЦЕДИРАНЕТО на РЕДА.
Към писаното от него аз бих добавила, че е абсурдно да търсим КОРЕКЦИЯ НАДОЛУ, тъй като мощното движение е в тази посока. Не може да се говори за корекция в посока на текущия тренд. Няма как да стане.
Надолу-нагоре - това си е рейндж. Не знам дали ще качи чак до 3440, след като цяла нощ не е качило, но може би ще има още малко рейндж в някакви граници. Във всеки случай, освен че съм със стопче на късите на 50% от пропадането, аз търся да отигравам само късите на рейнджа. За потенциални дълги - макар и в рейнджа, дори и не помислям. Защото хич не се знае колко са надеждни. Пътят е надолу, все още.
И още - точно в четвъртък и петък стават големите движения. Ден за търговия по-скоро не е понеделникът, ако трябва да определяме кога да търгуваме и кога - не . Но има ли движения, винаги е време за търговия. Поне според мен.. Но, благодаря все пак, че ми обърна внимание
![]()
спре нещо, дале не се умори петъшки.............
или ще закусва стек алангле....................![]()
Все едно сме понеделник сутрин!!! Няма да влизам повече никъде. Абе аз, все така се заричам.....