някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Aми те си лапат достатъчно и в момента!!!
РЕДА беше гледал годишния баланс на ментел за 2012 г.
и горе доле 50% печалба имаха. Към едни скромни
250-270 Млн евра нейде по спомен!!!
1,33333333333333333333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
... в тоя бранш се купуват потребителите,а не няколко реда код и 5-6 сървъра, за разлика от хотелиерския бранш дето оценките му са други, в това число и приходите им са важни, докото в ИТ сектора в USA хората гледат на последно място приходите, когато те придобива някой мощен батко.... Гледам Фейса са извадили 42$ на калпак и навярно са си направили някаква тънка сметка за евентуален синергиен ефект, интересно какъв обаче...... абе не е за подценяване че 500.000.000 човека цъкът с френдовте си ежедневно и този трафик минава през теб. а то и не е нужно кинтите да излязат от моя и твоя джоб и да влязат в касата на уотсапа, а просто да обменяш информация, а по късно да получаваш разни рекламки на е-маила, и други подобни форми на маркетингов шпионаж и в крайна сметка без да осъзнаем ежедневно се оказва че с нас провеждат ежедневни маркетингови проучвания, а за тях едни други хора плащат на Зукербъргчо и производните му едни кинти пак на калпак... Съмнително е обаче що 42$ за потребител са платили като Вайбъра е минал на 3$, но решението не си счетоводно че с един калкулатор да им хванем мисълта.имат 500м абоната х 1 дойлер = 500м дойлера, бая години ще им трябват за да го избият, а ако го наблъскат с реклами, хората може да им писне и да си бият камшика
Другото което го виждам като проблем е, имено популярността, няква мода се явява в момента.Като нищо тийновете решават, че вече не е кул и го отебават.
Както се случи с майспейс, мърдок го купи за някви милиарди, появи се фейса, и накрая беше купено от тимбърлейк и някви други инвеститори за 20-30 милиона.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КОМАРДЖИТО пак нЪ удари в земята!!!
Прав е за плащането на калпак!!!
По едно време тука по София изкупуваха
малките LAN мрежи по около 250 евра на клиент.
Не знам дали това е таванЯ. РЕДА не знае сега
колко е цената за подобно нящо, но преди
няколко години беше така!!!
1,33333333333333333333333333333333333333333
Реде изтървал си една супротива 1.37-1.3707 вмомента ми съсипва нервите!!!!!!
coldys (21-02-2014)
Привет на компанията
Сутринта много за кратко минах, че требе се работиФафче, мерси за добрите думи
като гледам, не се е случило нищо особено днес ...![]()
Безплатен обяд няма!
нищо ...един кьопав рейндж и това е.............като гледам, не се е случило нищо особено днес .
33333333333333333333333333333
Happy68 (21-02-2014)