Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
имат 500м абоната х 1 дойлер = 500м дойлера, бая години ще им трябват за да го избият, а ако го наблъскат с реклами, хората може да им писне и да си бият камшикаспоред ме самата популярност на приложението и милионите потребители го правят скъпо
защото в повечето безплатни приложения има и доста реклами от където се печели...
защото ти рекламите не може да ги махаш, което за мен е страшно дразнещо и тн...
да не говорим, че уатсАпп като си го инсталирах ми каза, че 1г е фрее след тва на година е 1$
обаче една година ми и не ми зе пари, то няма и как да ми вземе понеже нямам регистрирана карта
за мен единственото основание за достигане на такава цена е това, че този който иска да прави реклама в приложението
може без проблем да достигне до милиони потребители от най-различни държави...
а заради тия приложения колко страдат мобилните оператори сигурно не е истина...
Другото което го виждам като проблем е, имено популярността, няква мода се явява в момента.Като нищо тийновете решават, че вече не е кул и го отебават.
Както се случи с майспейс, мърдок го купи за някви милиарди, появи се фейса, и накрая беше купено от тимбърлейк и някви други инвеститори за 20-30 милиона.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ти добре си знаеш, всичко се прави за контрол на хората...И аз съм на това мнение, изумен съм направо.
Някои анализатори подхвърлят, че фейсбук си работи с НСА в САЩ и си е направо дъщерно дружество, а уотсъпа предлага известна анонимност, няма имена, няма мейли и адреси, та може и да просто поредната стъпка към тоталното следене и контрол.
Ба ли му мамата, няма как да знаем.
Не страдат! Уатсап не е ебзплатно обаждането! Само смс-и и видео!
кабела с тези лоши новини що ги прави тея неща,се си мисля .,че трябва да се гмурне ???
Страдат и още как.
Преди години на ментел не падах под 500 лева сметка, стигах до 800-900 лева. Имах доста роуминг или разговори с чужбина.
Сега сметката ми си е константа 40-50 лева.
Ако не беше дейта пакета сигурно и 20 щеше да е.
съобщения, мейли, скайп разговори с чужбина (от телефона през wi-fi)
Ментел , а и останалите са направо в кризистна ситуация и се чудят каква измама да измислят, да надпишат сметките.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
masta (21-02-2014)
и как да те накарат да влезнеш в някой и друг допълнителенМентел , а и останалите са направо в кризистна ситуация и се чудят каква измама да измислят, да надпишат сметките.
много изгоден договор![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Винаги има риск в една инвестиция...........колкото и надеждна да изглежда........Другото което го виждам като проблем е, имено популярността, няква мода се явява в момента.Като нищо тийновете решават, че вече не е кул и го отебават.
Както се случи с майспейс, мърдок го купи за някви милиарди, появи се фейса, и накрая беше купено от тимбърлейк и някви други инвеститори за 20-30 милиона.
там е майсторлъка на големите акули,усешат ги работите..........................![]()
То нищо вечно няма Абс!
В началото като лапаха....хубаво беше, нали?! Сега да проявят малко креативност и да измислят нови неща!
Пък и конкуренция ги натисна!
Дерта ли да им бера?![]()
Реде я извади мотика номер 10 и да го изчаластриш тоя курс на долу ,че зема да ми писва да го гледам как се ебава с нас![]()