Айдеее, алчните от Ландън разлюляя лодката... РЕД, все се каня да те питам: какво значи "гледа надолу"? Как го преценяш туй нещо?![]()
Айдеее, алчните от Ландън разлюляя лодката... РЕД, все се каня да те питам: какво значи "гледа надолу"? Как го преценяш туй нещо?![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
ето другия линк за евротоhttps://www.tradingview.com/x/QLq65RlS/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, Много хубаво я написа!
За другите не знам , но аз те разбрах какво каза!
Пък и тези свещиса ми още трудна материя и постоянно погледждам за тях! Докато им свикна, някои вече ги запомних ....!
----------
Така , сега да те питам!ето другия линк за евротоhttps://www.tradingview.com/x/QLq65RlS/
Следиш и двете грфики, двете двойки търгуваш ли ги? И показва ли ти едната преди другата каквоще се случи евентуално?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Основните модели са към 20-на при свЯщите ФАФЛЕНЦЕ!!!
Инък са многооооооо и РЕДА се отказа да ги изучава помни всичките!!!
Хепи най ги знае свЯщите!!!
1,33333333333333333333333333333333333
Fafa (21-02-2014)
както споменах преди ,двете двойки си крелират обратно,то се вижда от графиките,та аз тургувам евро/долара попринцип обаче тъй като ми е мугла за модели и тем подобни там гледам на доалр /швейцарец и там виждам,че тя има поне за мен ясна посока нагоре ,следователно евро долара замианва надолуHappy68, Много хубаво я написа!
За другите не знам , но аз те разбрах какво каза!
Пък и тези свещиса ми още трудна материя и постоянно погледждам за тях! Докато им свикна, някои вече ги запомних ....!
----------
Така , сега да те питам!
Следиш и двете грфики, двете двойки търгуваш ли ги? И показва ли ти едната преди другата каквоще се случи евентуално?![]()
Fafa (21-02-2014)
Toва е моментна снимка на 5/15 минутната
графика на съответния инструмент.
Преценката е субективна материя!!!
Критериите ТЕМНА ИНДИЯ!!!![]()
freelancer (21-02-2014)
ДА РЕДЕ, тези асновните ги ползвам като наръчник на един линк и когато видя нещо на графиката и имам съмнения отварям и гледам! Въпроса е какво виждам!
Но виж когато някой обесни го запомнам по-лесно! Като например на Абс "релсата"
Сега Хепи даде малко яснота!
Та лека полека ще отсявам!![]()
имаме фалшив пробив на тая ниника https://www.tradingview.com/x/pwUfvvQ4/ поне за сега ,дано затвори бара надолу
----------
usd/jpy има шанс да направи двоен врух в триъгълника и да го издънят отдолу !! 1н графиакта https://www.tradingview.com/x/EBSLy0RB/
БИТКОЙН
Много ме кефят биткойн фанатиците. Това съвсем чистосърдечно го казвам.
Най-голямата борса за койни, дето преди година койна се олицетворяваше с борсата мтгокс, нит койни праща , нит пари. Парата слезе до 130 евра там.
Остават още 2 борси в цял свят. Едната базирана в БГ, другата в Словения, там алъш вериша върви около 500-600 долара.
Кефят ме хора, които дири и в момента наливат в техника и вкарват всяка стотинка в койни. Ако валутата вземе, че се съвземе и утвърди след 5 години с право тези хора ще са много богати, че са и фанатици и няма да продават по пътя нагоре.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса, аз не мисля, че имат бъдеще този тип валути, но може и да грешаБИТКОЙН
Много ме кефят биткойн фанатиците. Това съвсем чистосърдечно го казвам.
Най-голямата борса за койни, дето преди година койна се олицетворяваше с борсата мтгокс, нит койни праща , нит пари. Парата слезе до 130 евра там.
Остават още 2 борси в цял свят. Едната базирана в БГ, другата в Словения, там алъш вериша върви около 500-600 долара.
Кефят ме хора, които дири и в момента наливат в техника и вкарват всяка стотинка в койни. Ако валутата вземе, че се съвземе и утвърди след 5 години с право тези хора ще са много богати, че са и фанатици и няма да продават по пътя нагоре.Според мен ти добре направи, като си прибра кеша от биткойните
![]()