Приемам забележката, ама се уча още , то не е лесно с моливчито, пък и прави линийки да се изкарват.
Приемам забележката, ама се уча още , то не е лесно с моливчито, пък и прави линийки да се изкарват.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
D-12 (20-02-2014)
Купуваш си пут опция (право да продадеш) и реално колкото ти губи спота, който си купил, толкова ти печели опцията. А ако тръгне нагоре си платил само 40 точки за пут опцията и колкото и да качва те си седят 40 .Аз се уших вече яко.
Взех дълга на 1.2190 и я застраховах, че до 24-и март няма да сме под 1.22.
РЕално 30 точки ми струва, че сега сме малко по-ниско.
Това ми се струва като уникално безрискова сделка, 100 пипа лимит и да отлежава.
Absfresh как се тава тая застраховка, може ли да разясниш с 2 реда?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
nnikos (20-02-2014), Emil Enchev (20-02-2014), bobi3x (20-02-2014)
РЕДА затвори късото на 1,3701 и
прибра +42,7 пипа!!!!
Ся КаВенце и ОЛИМПИАДА!!!
1,3333333333333333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (20-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз също мисля, като Вас колега, подкрепям становището Ви ....
Сега вече нещата се избистриха окончателно ....
Реде, горчи негорчи цял контейнер е и еФтинко ми върза, ... с медец екстра си става ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Еи аз докато се включа и вие сте напълнили торбите,.....................
сега пак на чаканка .....................![]()
аз на еврото си карам по вчерашните нива които постнах https://www.tradingview.com/e/AGBVPEJ1/
на нива около 1.22 всичко е за купуване ,под тия нива около 1,21 има огромни бидове ,пък и банката едва ли ще позволи доближаване на нива около 1,2
Това с евро/франк дори не е коледен подарък, това е като никога несвършващ секс с две уникални мадами.
Докато банката държи 1.20, всяко слизане са пари по картата.
Ако пусне надолу, за това са стоповете.
----------
п.с. И само да добавя, че секса продължава от септември 2011-а![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
евтин стоп за къси на еврака !.........................
----------
всичко все някога има крайТова с евро/франк дори не е коледен подарък, това е като никога несвършващ секс с две уникални мадами.
Докато банката държи 1.20, всяко слизане са пари по картата.
Ако пусне надолу, за това са стоповете.
----------
п.с. И само да добавя, че секса продължава от септември 2011-а.......................... и като има свършване има и бърсане !