Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз се уших вече яко.да ама не днеска,днеска бара си е мечи утре най вероятно да го направи бичи(зелен) струвамисе че може да го вкарат в рейнджа и да откити много нагоре даже :Д https://www.tradingview.com/x/q2BXTR4z/
Взех дълга на 1.2190 и я застраховах, че до 24-и март няма да сме под 1.22.
РЕално 30 точки ми струва, че сега сме малко по-ниско.
Това ми се струва като уникално безрискова сделка, 100 пипа лимит и да отлежава.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
аз гледам долар /швейцарец и там проби една фигурка и мисля ,че има една фигура нагоре ,а евро/долара е обратно пропорционална двойка и днеска еврака ще се размаже в земята. .обаче му чудя входа ,че го изтървах ,тъкмо си миех очите ...............................................,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей сега в 10:58 ще излезне ИДЕИНАТА!!!
Като излезне ще гледаме ОЛИМПИАДА и
ще пием КаВе целия ден!!!)
Само неща от оная Нова Бразилия дето
колегата великодушно черпава, че много
ГОРЧИ бря!!!)
)
1,333333333333333333333333333333
Аз се уших вече яко.
Взех дълга на 1.2190 и я застраховах, че до 24-и март няма да сме под 1.22.
РЕално 30 точки ми струва, че сега сме малко по-ниско.
Това ми се струва като уникално безрискова сделка, 100 пипа лимит и да отлежава.
Absfresh как се тава тая застраховка, може ли да разясниш с 2 реда?
идейната ми за доалр /франк и следователно еврото умира веднага след като се стигне до там,нз до къде ще падне еврака ама долар фракнка ударили тая линия и сме до там с еврото и идва бичи пазар на евро доалра https://www.tradingview.com/x/82ZMFR0Y/
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
CVC (20-02-2014), Emil Enchev (20-02-2014)
Много дълго се застоя в тая консолидация. И хич му нямам доверие. Вземе да слезе фигура на юг, и задържи няколко месеца. И работата ще се утече.
Много ти лабаф чертежа бе, само 3-4 червени чертички. Я скивай Джорджи кви ветрила е опънал, направо ми се схвана врата от течението
КУПУЙТЕ ЕВРООООО, ПОСЛЕ ША РВЕТИ, СКЪПО ВИ БИЛО![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"