в по карадкосрочен план обаче се зачудих дали еврото няма да слезе до към 1,37 ,че американеца с швеицареца май корекция тръва да прави и нз дали няма да отнесе до пробива.https://www.tradingview.com/x/36hbotWb/
в по карадкосрочен план обаче се зачудих дали еврото няма да слезе до към 1,37 ,че американеца с швеицареца май корекция тръва да прави и нз дали няма да отнесе до пробива.https://www.tradingview.com/x/36hbotWb/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
CVC (19-02-2014)
Привет
ами щото чак сега някой тук обърна внимание на неяама по-добре късно, отколкото никога
пък и явно сега му било писано
Важното да ни е кеф!
Безплатен обяд няма!
Spekulanta (19-02-2014)
Хепи това дето си написала в подписа съм съгласен с теб на 100%
А това €/$ дали ще мине 1,3800 остава да видим но повече съм сигурен че ще го мине !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утро!Индексите:
Японските много надоле и гледат за надоле!!!
ДАУ е доста надоле и гледа за надоле.
ДАКС е леко отдоле и гледа за надоле.
Днес КО пробий 1,3780 е много вероятно да иде до нивото 1,3832!!!
Ония ШИШЛИК до 1,3892 много бърка ТЕХНИЧЕСКАТА картинка!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3770-1,3780
при пробив с възможност за 1,3795-1,3817 и
възможност за ИДЕИНОТО около 1,3732.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,3755-1,3748
и при преминаване ще дава възможност за атака на
1,3733-1,3724, а там ще има възможност за ход към
зона 1,3692-1,3674.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Ето и процедирането в картинка.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега на такъв малак фрейм дето си задал на графиката не вярвам
Пробие ли тази съпротива дето съм я поставил говоря за дългосрочно
Трябва да знаеш че ще имаме на 100% 1,4200++++ http://www.mql5.com/en/charts/147754...staforex-group
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ae то днеска ще дойде страхотен ден :Д Реда си дойде художника пак има работа и я свършиии.
----------
тии надей да гледаш съпротивите ,гледай подкрепите как след малко ги сабира и ги отнся до 1.37 можеби може и по надолу 1,368Колега на такъв малак фрейм дето си задал на графиката не вярвам
Пробие ли тази съпротива дето съм я поставил говоря за дългосрочно
Трябва да знаеш че ще имаме на 100% 1,4200++++ http://www.mql5.com/en/charts/147754...staforex-group
По молба на колеги процедирането е на по малък фрейм.Колега на такъв малак фрейм дето си задал на графиката не вярвам
Отначало го рисуван на Н1, идваше им голям.
Минах на М30 но и той се оказа неудачен .
Сега го рисувам на М15 защото е по детайлен, когато цената стигне дадено ниво, виждат се двойно дъно или връх, 123 формации, тест на ниво и др.
При Н1 какво вижда дейтрейдъра, една свещ и цената минала нивото.
Това е цялата идея!
Брей, РЕДА се завърнал от странство. Това е добре
Значи вече можем да се навъртаме тук и да си спамим на воля
п.п. РЕДА, драго ми е, че те виждам отновоЧе някои хора се изнесоха от форума
![]()
Последна редакция от aboleon : 19-02-2014 на 10:17
А добрутро! Някой знае ли що кабела спайк-на така рЕзко![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Ехее, РЕДА си дошъл, има процедиране, имам и профит от вчера, кво повече да иска човек, освен готина мадама за ч*кане след добър ден пред графиките.![]()