каката е по убава.....вервай ми))))))))
.................................................. ...........................................
каката е по убава.....вервай ми))))))))
.................................................. ...........................................
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
Стига му дава зор дето и сега не е лесно да прави по 1000 на ден
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кабелот не знам, ама Темза е на път да издави половин Лондон...
I trade with an ICMarkets ECN account
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kozoderski (12-02-2014)
Къде го сигнала,че виждам един много гаден рейндж
Олег,това живота у Испанята да не е евтин![]()
Ако кажеш, че прилича на палачинки с медец, пак ще се съглася
Но това е толкова 9/30, колко аз съм китаец
----------
Ми щом с 5К на месец според Фицката можеш да плащаш за наем и А6 Ауди от магазина и да си живееш читаво....хич не ми се струва скъпо![]()