Не става въпрос за холивудски модела за профила на героя
полицай вкаран под прикритие в мафията
тук говорим за характер и качества, които личат в погледа, в движенията, в интонацията на разговор .... като не ги притежава, поне да ги изиграе
а той не го прави
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (11-02-2014)
Абсееее, мини насам да преведеш как са разчели на Еленка изказването ....
Лумбур надоле ..... удри обратно ..... аре са пак надоле ....
Кво казват твоите хора от по светъ))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (11-02-2014)
Фицка, ти си си объркал професията!
Да беше ставал кино-критик!![]()
Олег....
ти един дет така ли ша возиш детето до детската ?!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:2f2264b976
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ми явно имаме различни гледни точки и критерии,на мен точно това ми харесва,няма я позата надувката и театралниченито................![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Олег ,ти като си фен на моторите ,водишли си мотора на някоя писта да го покараш,имам един познат каде ходи по Индианаполис ,товари си матора в пикапа и ходи си го кара ,инъче скоро му беше студено в Илиноис и каза на женаси ,че замианва за Дайтона и си натовари мотора на пикапа и замиан на топло![]()
Без поза и театралничене няма как да стане, защото той играе роля в ролятаА надувката задължително трябва да присъства, защото в животинският свят слабите са на дъното на хранителната верига
п.п. горното не означава, че не уважавам мнението ти![]()
masta (11-02-2014)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?