Nasko чадо,
кво КАКАНИЖЕШ като малоумен ШЕБЕК???
Вземи се успокои малко!!!
Може с гимнастика, може с хапове,
а най-лесно удари 100 грама РАкиня!!!![]()
Nasko чадо,
кво КАКАНИЖЕШ като малоумен ШЕБЕК???
Вземи се успокои малко!!!
Може с гимнастика, може с хапове,
а най-лесно удари 100 грама РАкиня!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро на сичките пияници
Та само да питам КО става с олимпиадата КО!?![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
kozoderski (11-02-2014)
РЕДА ,
не си отвличай вниманието
работи по ПРОЦЕДИРАНЕТО![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (11-02-2014)
Индексите:
Японските много нагоре и гледат надоле.
ДАУ е леуко отдоле и гледа надоле.
ДАКС е леуко отгоре и гледа по-скоро нагоре.
Такам,,,,,,
ИДЕИНАТА зона от петъчното ПРОЦЕДИРАНЕ
е достигнато таз ноЖт. Днеска курсо ще
чака изказванията на ФЕД агентите.
Вероятност голяма за РЕЙДЖОВИЦА с уклон
нагоре с първоначална възможност за обир
на стоповете на ТЕЛЕТАТА!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3670-1,3678 и преминаването
и ще води 1,3689 -1,3696 а над тази зона има
възможност за ИДЕИНАТА 1,3715-1,3739.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,3658-1,3642
и при преминаване ще дава атака на 1,3631-1,3624, а
там ще има възможност за ход към зона 1,3608-1,3578.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако не беше пуснал ПРОЦЕДИРАНЕТО днеска немаше да ме пуснат да вляза от трамваяИндексите:
Японските много нагоре и гледат надоле.
ДАУ е леуко отдоле и гледа надоле.
ДАКС е леуко отгоре и гледа по-скоро нагоре.
Такам,,,,,,
ИДЕИНАТА зона от петъчното ПРОЦЕДИРАНЕ
е достигнато таз ноЖт. Днеска курсо ще
чака изказванията на ФЕД агентите.
Вероятност голяма за РЕЙДЖОВИЦА с уклон
нагоре с първоначална възможност за обир
на стоповете на ТЕЛЕТАТА!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3670-1,3678 и преминаването
и ще води 1,3689 -1,3696 а над тази зона има
възможност за ИДЕИНАТА 1,3715-1,3739.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,3658-1,3642
и при преминаване ще дава атака на 1,3631-1,3624, а
там ще има възможност за ход към зона 1,3608-1,3578.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!....ОЛИМПИАДАТА немаше как да мине за втори път за извинение
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
драгата (11-02-2014)
Успешен ден на сички....
Най-вече на БАЧО, че рани неколко гърла...макар и ЖИУОТИНСКИ![]()
http://vbox7.com/play:038352af68:)..........................................
Ето го и моето процедиране.
Слизаме до около ниво 1.36333 и там чакаме Бабчето в 17:00 бг време да се изкаже:
Е, или не е, виновно за всичко лошото време. Или има и друга причина за това ужасно охлаждане на американската икономика, точно когато се очакваше да вдига оборотите.
Аз вече заложих, че за всичко е виновно лошото време и скъсих от 1.3660, стоп 1.37, цел под 1.34. Ако слезем 30-40 точки ще затворя 1/3 и ще пласирам нулев стоп на останалите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
http://novatv.bg/live/.................................................. ..................