Аве не ви ли се струва, че тези новите реклами на "Карнобатска" представят някак си курвенски българските жени![]()
Аве не ви ли се струва, че тези новите реклами на "Карнобатска" представят някак си курвенски българските жени![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
kmv (08-02-2014), Emil Enchev (08-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе и аз съм ЗА " да живеят курвите "Ама ако съм жена българка ще се почувствам засегната от таз реклама
Първо си мислела да вдига краката, после оня и даде ток и тя вече го изплющя
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (08-02-2014)
Че ти ако си на нейно място и закъсаш, и някоя натокана мадама ти даде ток, няма ли да я изплющиш ?
Това е жест на уважение и почитаниеСимвол, че първите ти 7 години не са били напразно
![]()
Добре де, за да ме разбереш правилно, ще ти го кажа с примерПредстави си, че майка ти или жена ти (бъдещата) закъсат, някой спре и им даде ток и те го изплющят
![]()
бааа тез битивито на културата дават за макетата бтв документите втора част...документален.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Това си е решение на жена ми, не мое
Хубаво ще е да не разбирам все пак
Не може да спреш паяка да плете и гората да се разлиства![]()
жалка история.....внука на Димитър Талев не говори български и не живее тука.........................Фицка твойте внуци ще говорят ли български...........
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....