Но много пъти правя така!
Не е веднъж и знам, че трябвй да чакйм.....и пак бързам!
Зй това си го отчитам като грешка!
Но много пъти правя така!
Не е веднъж и знам, че трябвй да чакйм.....и пак бързам!
Зй това си го отчитам като грешка!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МЕЧКИИИИИИИИИИИИОдрани крави искаме
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (07-02-2014)
Е що сега
На нея пък може да й е кеф да си помрънка и да иска да си опее грешката
Фафле....здравей
Драга, когато парите са малко, няма що да те е яд. Ма да видиш на 50 пипа които би взел с 2-5лота, но не си ги взел....крива работа си е![]()
Олег казах ли ти че днес ще си даде азиатският![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (07-02-2014)
)
) Фицкааа, за тез сополе ли идеше реч по-рано
)
Удриииии 1.3333333 влиза във влияние
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-02-2014)
Зравей, Олег!
С 1 лот бях! Не е много, но мен ме е яд,
Всъщност не влизйм в сделка с пвече от 1, 5 лота! Нямам кураж все още!
Товоря за Бенч лот не за инста!
----------
Аз изпуснах входа!
Чаках, чаках........заговорих по телефона..и тръгнахте без мен!
Какво демо, Олег?
Нали ти казах, че демо не трейдвам!
Пък онази конкурсната беше демо, но вчера като се върнах от пистата и ми беше ударила стоп на дългата и една на франка и ......праснах една къса и я зарязах.....!
Oleg обаче е с десетки доларЕ!!!
http://www.youtube.com/results?searc...t+-+Tri+V+Edno
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!![]()
Фафле....щом платеното си демо го караш с такива обеми...ако имаше знанията, туй бентли за един месец щеше да го изкараш
РЕДА, гледай тука
http://www.youtube.com/watch?v=H7NyuErBnpM