нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
малко рано се изсули .....та ме съмнява нещо..............
нема да е толкова бърз теста на 1.3000.........
сеим и мислим дале няма да вземе 1.3130 и тогава да тества 1.3000............
все по ми се натрапва.........това.............хм .мм![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Реде идол си ми!!! егати яката кратуна дето имаш... аз да съм умрял вече .... Хемусе, адаш, жив ли си бре?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жив ми как ..... даже почти съм станал от пияното вече ......
багаж имам да стягам ..... чорапи гащи ризи гащи .....
ех ..... по германско никак лошо е дамусеневиди![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да запратиш насам един вурстляк заедно с едно шише алтенбургер премиум...има едно странно шише с керамична капачка и странен механизъм за затваряне...кат люмонадите тук от едно време![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Както написах сабалем чертаем H&S на 1H. Всичко си е като по учебник. При пробив на 1.3090 отиваме на 1.3177 като минимум. При пробив под 1.30 - цел 1.2866 и продължение на тренда.
Успех
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (07-01-2013)