Сега не требе да отива повече от 1,3556.
РЕДА мине ли 1,3550 ще скъсява!!![]()
Сега не требе да отива повече от 1,3556.
РЕДА мине ли 1,3550 ще скъсява!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това къде хукна пак?
Аз пък избързах и скъсих!............Но не ми пука, че е на pipito!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (05-02-2014)
Не е въпроса до другото нещо
не мога да пия топли напитки
не понасям бучки лед в чашата
..................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
фицката (05-02-2014)
Коняка се пие в затоплена чаша!
Какво затопляне на напитката говориш Олег!
Има си мурафети и чалъми за всичко!
фицката (05-02-2014), Spekulanta (05-02-2014)
Фафле, отпива се претоплен
Или затоплен....все тая
Ето ти и статия даже:
http://div.bg/%D0%98%D0%B7%D0%BA%D1%..._i.117233.html
Започнете като налеете в чашата около 20-25 мл., хванете чашата с две ръце и затоплете с длани напитката за около 8-10 минути, за да засилите ароматите.
В Лайпциг и Емона го сервират даже с топла вода(нещо като водна баня), която да държи необходимата температура![]()
Говорим за телесната температура, ане за загряване ,
И това се прави , за развиване на ароматите!
Фафле, като ти е студено на ръцете и ти ги хвана, не ти ли ги загрявам ?
Явно изказа ми е грешен.
загравяне, претопляне и затопляне, за мен си значат едно и същоВдигане на температурата
![]()