Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Влачи си ти дънерите, на мен в рейнджа 5 минутката ми пусна доволно за днес. Мога даже и сергията да затварям и да си гледам уЙкенда.Ама не, тъкмо ми стана кеф, докът един чака да си извлачи денерето у ренджо, аз си събрах пипсчета.
Освен т'ва, що ли ми се привижда покачване до 3080 поне? ...
iveceda , не мога да разбера защо мислиш, че някой го вълнува твойте скалпове...Като искаш да се фуклявиш, барем пусни шотове да ги видим и обясни защо , как и по какви причини си ги отваряла и де са им били стоповете...за да научим и ние нещо...
Ако е за спама и бонусите...има си друга тема...за тая работа...
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
А тъй БАБО МЕЦО, контрола трябва да се налага !iveceda , не мога да разбера защо мислиш, че някой го вълнува твойте скалпове...Като искаш да се фуклявиш, барем пусни шотове да ги видим и обясни защо , как и по какви причини си ги отваряла и де са им били стоповете...за да научим и ние нещо...
Ако е за спама и бонусите...има си друга тема...за тая работа...
===============================
Аз пък не бързам. Сутринта ми удари два стопа на по +2 пипа. Сега пак съм на плюс. Само дето още не съм местил стоповете. Мога да им тегля ръчната. Но за сега храня някакви по-големи надежди. Та да видим!!![]()
Като цяло очакваниата на РЕДА за нива
под 1,3000 се оправдаха. Ко си беше направил
засилката нагоре курсо, сега щяхме да сме виделе
1,29444. Затвориле и забравиле !!!
РЕДА води с безкомпромисното 71:9 !!!
>П>БАБО МЕЦО ,,,,,БАБО МЕЦООООООО,,,,![]()
Последна редакция от REDA : 04-01-2013 на 16:57
Mдааам....Сега като се чета, направо не мога да се позная...
ivaceda, бих желал да се извиня за тона си от поста по-горе....Малко лекинко съм се поизпуснал...
Надявам се да не си се разсърдила много....Приеми извиненията ми !
Поздрави
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
добре че не си влязла при долар йена- сега щеше да си удряш дупето в тавана и мотика №5 нямаше да ти помогне тогава
дребна душичка
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добрю ютрю
Днеска мързелив ден
Седим си и си мислим,,,,КаВето.
Препрочетох вчерашното ПРОЦЕДИРАНЕ.
Ето:
-"РЕДА така ги вижда нещата:
-корекция нагоре в зоната до 1.3062-1,3081 и от
там засилка за опит за превземане на изключително
здравата зона на подкрепа 1,3000-1,3010 и при преминаване
отиване на 1,2970 или евентуално 1,29555,,,,,,,,,,,,,,"
Ако беше така станало, а не на обратното
с БАБА МЕЦА щяхме да сме потрошили ОБОРА на ТЕЛЕТАТА !!!![]()
alf (05-01-2013)