Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз имам един братовчед ,на него ейтака му звунят и искали да му проповядват и да му продават някакви библи .Той човека им казал еисега ако ми отговорите на един вупрос и си земам една библия. Въпросът бил (ако адам е бил бял а ева черна ,от каде подяволите са се взели жълтите
хората се спогледали и си тръгнали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кучаааааак обърна май--------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
пийте си кафето и оставете пазара да си свърши работата до 1.4000
ко толкоз има да го мислите
всичко сочи дълго, заели сме дългата позиция и чакаме утре Драги да го изстреля нагоре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тея 1000 сенки днес и вчера така объркват че не е реално.. най добре 2 отложени 5 пипса над и под рейнджа и квото стане.
Бе тия са много гадни.аз имам един братовчед ,на него ейтака му звунят и искали да му проповядват и да му продават някакви библи .Той човека им казал еисега ако ми отговорите на един вупрос и си земам една библия. Въпросът бил (ако адам е бил бял а ева черна ,от каде подяволите са се взели жълтите
хората се спогледали и си тръгнали.
Един преди 15-на години реших да го
накажа, щото имаше наглостта да ме заговори.
Така,,,,, профила им е около 1,80м високи и
сухии сухииии, говорят развален български,
вероятно са бивши наркомани ил друг пропаднеляк,
облечени с черни панталончета, бели риски и вратовръзки.
Та некви са там ,,,,,,адвентисти май бяха.
Заговаря ме и иска пари да му дам за книгите.
Аз вадя пачка кинти и му давам 500 лефа(50 стинки)
и му дръпвам от ръцете книгите. Всичко това
обаче с благоразположение да има. Тиквата даже
не се усети какъв капан му готви РЕДА.
Взех книгите, ония бъкел не можа да каже, че
уж дарение очакваше, а РЕДА бавно и доволно
отдаличавайки се ги хвърли в един КОНТЕЙНЕР за боклук
и затвори капака. Бавно заобиколи трафопоста(май беше)
и се върна в исходно положение щото беше на 1000%
сигурен, че ония ще рови в контейнера. Значи РЕДА
му се спусна като от БРЯГ и такъв ШУТ му наби отзат,
че го подметна поне метър и гащите му съдра чак!!!
Ония нададе РЕВ и тръгна да бяга през глава.
Сигур би рекорда на Бен Джонсън тогаз!!!![]()
фицката (05-02-2014)
500 лева как ше дадеш толкова пара за една измислена книга
една стинка не давам![]()