тея конкурси са пълна пародия - признавам конкурси с реални сметки, в които всеки участник е депозирал и накрая им мерят процентното изменение. Не така - ол-ин на 72о
тея конкурси са пълна пародия - признавам конкурси с реални сметки, в които всеки участник е депозирал и накрая им мерят процентното изменение. Не така - ол-ин на 72о
I trade with an ICMarkets ECN account
Първоначално написано от Absfresh
Виж ми подписа, що да се качва еврото?.....................................
......................
п.с. Като тръгне някоя кратуна да ми говори за 10 години опит и покаже 6 месеца знание и се пукам от смях. Бях в пространстовто когато се появи, ще остана и когато си заминеш.
.................................................. .................................................. .............
.................................................. .....................................
Absfresh = Абсолютно свежа и зелена тиквичка
.................................................. ...........................................
Абе аз нали ти обещах да не ти настъпвам никуму неизвестните подписи ти що още миришеш
Прочее не си бил в пространството когато съм се появил.
Във
http://www.forex-freezone.com/index.php
съм Регистриран на: 25 Дек 2005
Това са повече от 8 г
Прочее в този форум тебе те няма
Преди това бях във форума на СТС при Матееве ако това ти говори нещо И там още 3-4 г от 2002 г начиная
Ма и тогава не те видях там
Чак сега ми се набиваш на очи.
Въпроса е къде си бил до сега
Да не си бил преди ,когато още те е нямало ,да не си бил още на татя си у мъдите, па сега да се мъчиш на мене стареца акъл да даваш
Иначе подписите ти и с гугълхроме ти ги търсих и с модзилата с горилата ама нийде не намерих на абсолбютно зелената тиквичка подписа
Ни си крий подписите бре
Показвай ги ,че може и някой друг без да иска да ги настъпи
Нека хората те знаят и от напреде да те заобикалят![]()
Последна редакция от saxsten : 05-02-2014 на 00:02
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxten, има един лаф, че когато двама си ги мерят, трети да не си слага задника, ама сега що се заяждаш? Ей заради такива сръдни се срина фрийзоната дето си я цитирал горе. Малко толерантност трябва да има -. ако някой в състояние на афект /сега не ми казвайте, че няма афект в тази сфера/ смени тона, не е необходимо да му влизаш в интонацията - подходи като зрял и възрастен /ти го каза/ човек.
I trade with an ICMarkets ECN account
REDA (05-02-2014)
Добрю ютрю)
Ставане и и СТРОЯВАНЕ!!!
ЖИУОТНИТЕ да тичат!!!
Днес ще взимаме на Дизела стопа!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
AlfРЕД хич не ми аресваш с тия зарчета!!!
Айде ставай пак КОСМИЧЕСКО ЖИУОТНО!!!)
)
за голям изстрел се готви еврото
умишлено един месец формираха подкрепа
мечките ше реват яко този месец![]()