ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"обаче по малките иска корекция за 1,3174 със съпротива на 1,3168."
ПРИШЪЛЕЦА залага на труда на РЕДА, а РЕДА ще гледа отстрани
колко здрава е СТАМБОВИЦАТА !!!![]()
ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"обаче по малките иска корекция за 1,3174 със съпротива на 1,3168."
ПРИШЪЛЕЦА залага на труда на РЕДА, а РЕДА ще гледа отстрани
колко здрава е СТАМБОВИЦАТА !!!![]()
Последна редакция от REDA : 03-01-2013 на 11:40
xemus (03-01-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от ivaceda : 03-01-2013 на 11:55
Хубав навик е това ....... няма значение случайно или не .... грешката си е грешка ..... така или иначе българина е вбесяващо неграмотен и ...... това е начина .....
Пък за обидата ...... само идиот се дразни когато някой му показва къде греши ...... може и да съм жертва на високо самочувствие ..... ама .... викам да не съм тъй голям идиот ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (03-01-2013)
Бе важното е да сме първиХубав навик е това ....... няма значение случайно или не .... грешката си е грешка ..... така или иначе българина е вбесяващо неграмотен и ...... това е начина .....
Пък за обидата ...... само идиот се дразни когато някой му показва къде греши ...... може и да съм жертва на високо самочувствие ..... ама .... викам да не съм тъй голям идиот ....Ха за много години
Готови ли сме през 2013 да видим 1.18
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
xemus (03-01-2013)
аз съм готов за днес........ даже и дълга си имам вече да доизцедя
----------
Реде апиш ли си гъзо ил се чудиш как да си го изстържеш от таваня ..... до вечерта ще има още един тласък на доле за голямото бонго .... ама аз шсе оттегля на кратка разхотка (задника ще го оставя да си виси на таваня )![]()
Цената е заклещена между 1.33 и 1.2942 на 4Н, т.е в момента сме в низходящ тренд
.................................................. ...................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
РЕДА днес пак е безкомпромисен бря ХЕМУСЕ !!!аз съм готов за днес........ даже и дълга си имам вече да доизцедя
----------
Реде апиш ли си гъзо ил се чудиш как да си го изстържеш от таваня ..... до вечерта ще има още един тласък на доле за голямото бонго .... ама аз шсе оттегля на кратка разхотка (задника ще го оставя да си виси на таваня )![]()
Фибо....мибо....грънци
Здрав да си артики сам радост у живота ти да има
Таз седмица е мноооооооо важназатворим ли под @31, лека полека мож и да потегли
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пенчев (03-01-2013)