Дааа ....
Някои хора се подписваха в началото на седмицана че еврото щяло да се качва независимо че дакс пропада ,пък кво стана сега с горкото евро
ПП
Фафа ако си затворила късите под влияние на наркоза от подобни заявления...ми не знам![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ти май си адски тъпо парче
Я виж пак кой какво се подписва.
Той подписа си седи, не е сменян.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Фицка дългата видях дългосрочно ще я държиш, до какви нива се целиш
аз ще се целя 1.45 , но на 1.42-1.43 ще се ослушвам за неква корекция по-голяма над 2-3 фигури до там според мен ще е лесно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПРАСЬО стига ГЪГНЕ, а ги води всички в тамата на Абсата!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как е качващото се евро, вземи тия 150 точки задница. Да са ти честити на програмистката кратуна
https://forum.bg/showthread.php?594-...l=1#post741139
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Eto me!
Какво става? Чакайте, че направо от паркинга до нас се замръзих!
Много е студено на вън!