Мога и да обява да ИМА ПРОЦЕДИРАНЕ !!!
Само дето можем да се съберем само
ХОРАТА , че ЖИУОТНИТЕ еле БАБА МЕЦА
ще хърка пиена в някоя снежна пряспа нахакана !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бааа почвам да си мисля че останах сам на пазаря. .... нема ли вече да пускат позитивитета. .. РЕДно е смятам да има един финален бичи къч загатващ обходимоста от многотроието. .... то бива назлън бива помотничавост. ... ама обходимо лий да се чака тъй много
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
още ли работите бре...от към другата полвина на кълбото посрещат вече НГ.....и аз така...той който си обича работата си я почва от рано...
в казан си пекла...по тръбичка текла....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Хемусе бедни ми Хемусе,,,,,,,
Ти га, че ли пазар не си видял.
Сега по никое време влизаш в сделки.
Ко ше кажиш Еврото едно финално ЧИФТЕ
да фвърли и хамериканците да го разпродадът,
че така им е кеф.![]()
Многотроието
Тва къ се произнася бре
Май шъ остане за Василица
Кучи ,много шлыокавица бре тва си промишлено производство. Губи се уютността на малкия селски казан с такава специфична меризма която не може да се опише с думи................... и малката медна тръбичка от която църцори ценната течност.Тия шуртът кат чешми![]()
абе яяяяяаааааааааааааа! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------
той е кучи китаец. ..... индустрията го влече и блазни. ... уюта си го има. .. казаня и той. ... мерак требе само и чалъм требе. ... даже и дръва имаМноготроието
Тва къ се произнася бре
Май шъ остане за Василица
Кучи ,много шлыокавица бре тва си промишлено производство. Губи се уютността на малкия селски казан с такава специфична меризма която не може да се опише с думи................... и малката медна тръбичка от която църцори ценната течност.Тия шуртът кат чешми
alf (28-12-2012)
аз пак дремнах
и ми едно чорлаво щото каве не требе по туи реме
и нема с кво да фокусирам................
ХЕМУСЕ НЕ СИ СаМ................... ако ма броиш днес................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
xemus (28-12-2012)
Той КУЧИ е сериозен акцизен нарушител
и требе да бъде докладван на властите за
да си получи заслуженото РАЗКЕКЕРЧВАНЕ !!!![]()
Последна редакция от REDA : 28-12-2012 на 22:28
мои да въпросирам?
днес що ни фърлия от фискалната скала с главата надоле...........................
и деле ще ни повтарят ил да махам каската...........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
алфин имам пазарлък и покупка на дрътия от 13020...... стопа мий 12960 ... целим 13200... днес требаше да се случат нещата и работите. .... па оно седи и ме кара да се чудим. ... да го оставям ле да викенудува ил да го мащам додей време. ... ойрото мий с плюсов стоп и шго затвора ейса кат стой та гледай. .... стария обаче има навика да отваря с много лоши гапове. ... и. ... незнам. .....