Фицка , хубави акъли даваш , но Реда е стар боецАз ку съм на тебе, ше съ натряскам кат куче
ти като експерт с по - голям стаж , как го виждаш пазара след този импулс от 2 фигури ? на око , как ти идва ?![]()
Фицка , хубави акъли даваш , но Реда е стар боецАз ку съм на тебе, ше съ натряскам кат куче
ти като експерт с по - голям стаж , как го виждаш пазара след този импулс от 2 фигури ? на око , как ти идва ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тва е щот обявяването на края на процедирането беше толкоз късно....
ако беше по-рано....
немаше да даваш точка
ужас...
чета, гледам, ридая....не мога да повярвам, че НАШИЯ БАЧО дал ЦЕЛА ТОЧКА на тоя МИСКИНИН....пазаря![]()
![]()
Последна редакция от драгата : 23-01-2014 на 22:49
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ах, давай акъли и титва е щот обявяването на процедирането беше толкоз късно....
ако беше по-рано....
немаше да даваш точка8-8:30h. късно ли ти е?
Fafa ще иска после в 6h. да рисувам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
INedelchev (23-01-2014)
INedelchev чадо,
не го слушай ХОМЕКА, че това
си е едно от най-ДОЛНИТЕ ЖИУОТНИ!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО си беше наред, че курсо
си ходише и спираше на всяка отбелязана зона.
РЕДА е доволен от себе си горе доле.
Не всичко може да се предвиди!!![]()
Реде , супер си , грешка нямаш !!!!РЕДА е доволен от себе си горе доле.
Не всичко може да се предвиди!!... ..... ..
в смисъл , че правиш нещата , както трябва , разбирай - добреВ смисъл???
.................................................
за разлика от други тук .
Не ти чета процедирането ( може и моя грешка да е ) ..но от време на време като ти чета коментарите ..в час си за разлика от други
РЕДЕ ..ДА ТИ ДАМ ЕДНО ДОМАШНО ?:
Последна редакция от noreason : 23-01-2014 на 23:07
Това от вчера :
иЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3569-1,3583 и преминаването и ще води
до движение до зоната около 1,3593-1,3599 и там ще се реши дали
ще ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3622-1,3654.
това
Изпълнено и преизпълненоОколо 10 часа са възможни добри РАЗКЕКЕРЧВАНИЯ!!!![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!!
ЖИУОТНИТЕ на бегооом!!!
Айде, че днеска се успахме и ще укъснеем.)
![]()