За КО да прая тва,,,,КЪК беше.
Системата е безотказна при тренд надоле.
Бива и при тренд нагоре, а при РЕЙДЖОВИЦА
си е гола вода!!!!)
)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти пък сега, остави човека да си пие ракията! Цял ден стои над графиките, че вечер искаш от начало да се връща
Той знаеш ли кога е станал ? Още в 5.00ч потъмно! Да не е спал като теб до 12!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да започнеш да търгуваш с десетки лотове, а не да плюмчиш с 0.1![]()
![]()
----------
То и аз не съм спал, още в 10:30 станах![]()
РЕДА не е близвал нищо дето съдържа алкохол
от 6-ти януари Йордано ден!!!
Днес съм станал в 6:20 и не съм дремал дори.
В перфектна форма съм!!!![]()
Подранил си днес!
Ти затова ли се "дъвчеш" с Реда, защото рно стана днес, а?
Отивай да пиеш едно кафе на Авеню-то, айдеее!
И за какво ти беше да станеш в 6:20 ? Гледа някой сериал ли ? Или замеси хляб ?
То слънцето не е изгряло, ти станал бил, за КООООООО, за КОООО си станал бря ?
Па язе обратното -днес спах като пън до 9.30 и близнах 100грама твърдо
е... то и небет шекера минава за твърдо
та.... язе съм в пълен противовес на РЕД-а
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви