Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Неделчев, слагай му м15, че 30ката много голяма иде.
РЕДА, скъсих от второто връх на джилязната и ме изкара на нула![]()
Счупен пазара ли, аз ли дефектенСтрува ми се, че първото не е, второто не знам как да оправя
![]()
Мдааа .... зарад таз джилезната, падна стопа на Абсата![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег вкарвай малко повече ИНТЕЛЕКТ в търговията!!!!)
Едно ниво атакува ли се много пъти то неменуемо пада!!!!
Ставаш жертва на МАКУЛИТЕ!!!![]()
Да не се опръскаш само
Your intellect may be confused, but your emotions will never lie to you
http://www.brainyquote.com/quotes/au...ger_ebert.html
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добра ви вечер
Май за пореден път събираме сили да бием зоната определена от РЕДА)
Давай Доларе![]()
Бачко заспа ли веееееееКажи нещо на чуш език
----------
Бачко аве тоз Григорчо за малко да бий Рафаелчоама за малко
![]()